En vimpel till Kevin

I m o r g o n  så börjar jag jobba igen, efter 2 månaders ledighet. Lilla Kevin är färdiginskolad på dagis och imorgon kör det igång på riktigt för hela familjen. Upp tidigt, lämna på dagis, hämta på dagis, fixa mat, bolibompa och sedan godnatt saga. Vi får se hur det går...värst blir det för barnen som måste vara på dagis så många timmar! Men båda två tycker det är kul så vi får hoppas att det går bra.

Nu till något annat....Kevin har också fått en vimpel till sitt rum. Väggen som jag har hängt upp den på var ganska tråkigt innan, men nu blev det lite mer färg . Dörrren tar upp nästan hela väggen så det är svårt att möbler just där. Vill du ser mer av Kevins rum så kika in här. Är du sugen på en egen vimpel så går det att beställa här.



Ni har väll inte missat tävligen, med fina priser från ISAK! Kika in här.




Sminkväska med foder

N u  f i n n s  även pennfacken, sminkväskan, necessären...you name it...med foder! Den blir lite roligare och mer personlig. Jag blandar gärna färger och mönster lite hur som helst, det blir roligare då. Dom går givetvis att beställa.  Lägger ut fler alternativ eftersom jag syr. Gå in här om du vill se vilka vaxdukar och foder du kan välja mellan om du vill kombinera din egen. Storleken är ca 20x10 cm. Pris 99 kr med foder och 89 kr utan foder. Frakt tillkommer med 20kr, vid beställning av flera kan frakten bli något högre. Betalning görs i förskott.  Maila din beställning till [email protected]. Levarnstid ca 1 - 2 veckor. Kika in här för mer info och alternativ.





Nu är min syhörna äntligen klar!

N u  ä r  a l l a  delar sprayade, målade, ihopskruvade och pysselhörnan är klar! Visar även några bilder från resten av rummet. Nu i efterhand tycker jag att dom röda väggarna är lite för mörkröda, men min sambo ville gärna har röda väggar och någonstans ska väll han också få vara med och bestämma....eller? Mitt loppisfynd plåtbokstaven E fick en given plats på hyllan. Strinhyllan får agera både lager och förvaring. Det kommer alltid vara lite kaos här inne, men det ska det väll vara när man jobbar. Kevin fick också vara med. Han matchar ju lite med skjortan!


 




Tävling hos mig!

N u  ä r  d e t  d a x  för en tävling igen. Denna gången är det 2 st som vinner. 1:a pris är 6 glasunderlägg och 5 st kort 15x15 cm med kuvert. 2:a pris är 5 st kort med kuvert. Dom passar utmärkt att rama in och sätta upp på väggen som en liten tavla. Fina i grupp.

Det enda du behöver göra är att skriva en kommentar och berätta vilken din favoritprodukt hos ISAK är i kommentarsfältet nedan. Gå in här och kika.






Om du länkar med bilden ovan till tävlingen från din blogg så ökar du chansen att vinna med det dubbla...men har du ingen blogg så kan du vara med och tävla ändå.

Även du utan blogg kan öka dina chanser att vinna. Det enda du behöver göra är att tipsa två vänner om tävlingen via mail och du får också dubbel chans! Skicka kopia på mailet till [email protected], märk mailet med "TÄVLING".

Glöm ej skriva om du länkar eller tipsat några vänner! Lämna din e-mail (syns ej i bild) om du inte har någon blogg så jag kan maila dig om eventuell vinst.

Tävlingen pågår till 6 september!


Grafisk design

D e t  f i n n s  många fina illustraioner & grafisk design att beställa på nätet. Här kommer bilder från en av mina favoriter, ISAK.  Kevins tapet kommer härifrån och jag gillar den lika mycket fortfarande!



Håll utkik...tävling pågång och gissa vem som står för vinsten?



Tävling hos SKÖNT HEMMA.

Vinn en matta från pappelina. Gå in och tävla här!



 





Fest under plommonträdet

I g å r  hade Lovisa namnsdag och ville bjuda alla hon känner fika! Mitt på dagen så var det inte så många hemma så det fick bli fika för kaninerna. På kvällen kom farmor & farfar och åt kladdkaka med grädde och chokladbollar!





Papperskorg gjord av garn

F i c k  e n  idé när jag såg en bild på en papperskorg. Så här gjorde jag:


1. Klä in hinken med plastfolié för att inte limmet ska fastna på hinken. Sätt häftsift i botten på sidan annars blir det svårt att täcka.
2. Kleta in hela hinken i tapetklister och låt den torka, ca 2 dygn.
3. Jag fick klippa ut en kil ur hinken för att få loss den. Lite trix men tillslut fick jag loss den.  FÄRDIG!


Får det lov att vara en tårta till?

Beställ en härlig tårta i velour som håller år ut och år in. Varje tårta är unik då ingen har samma duk i botten och alla är handgjorda. Finns att köpa i rosa och grön "marsipan" Den lilla är ca 20 x10 cm, pris 159 kr. Den stora är ca 15x25 cm, pris 179 kr. Frakt tillkommer med 40 kr. Skicka din beställning till [email protected]. Betalning görs i förskott. Leveranstid ca 1 - 2 veckor.

Uppdatering: Nu finns det även en chokladtårta att beställa i velour.
Pris: 199 kr  (frakt tillkommer med 40 kr)
Mått: ca 23 cm diamter och ca 14 cm hög










Designerstolar i billigare förpackning

D e s s a  s t o l a r  är otroligt snygga i sin design men orginalet är alldeles för dyr för min plånbok. Här kommer några favoriter med en väldigt bra prislapp!  En svart (695 kr) måste jag absolut ha till min syhörna!! Gå in på thehome.se och shoppa loss!!


Bild: Thehome.se
Kollage: Erica




Flaggvimpel i härliga färger

I  g å r  k o m  en ny leverans med härliga tyger! Så nu är det full fart på symaskinen igen. Denna gången blev det en ny sak...flaggvimpel i vaxduk. Passar perfekt till lekstugan, utomhuskalaset, uteplatsen eller inomhus i barnrummet. 

Pris 159 kr för 8 flaggor, 2 meter. 179 kr för 10 flaggor, ca 2,5 m.(Frakt och exp.avg tillkommer med 20kr). Endast tryck på en sida. Fler färger finns att välja mellan och man kan kombinera sin egen helt och hållet om man vill. Se alla vaxdukar här. Lägger upp nya flaggvimplar här så fort det kommer in en beställning med en kombination som jag inte har sytt. Bra inspiration och det blir väldigt lätt att se vilka vaxdukar som är fina tillsammans.

Skicka ett mail till [email protected] om du vill beställa! Betalning görs i förskott. Leveranstiden är ca 1 - 2 veckor.
Är det så att du vill ha en vimpel som är längre än 2,5 m så är det helt ok. 10 kr extra för varje vilmpel. Lägg till 2 st extra vimplar så blir längden 3 m i stället. Totalsumman blir då 199 kr.


All försäljning har flyttats över till bagerica.se Välkommen dit!
 
















Vaxdukar att välja mellan

Här kommer alla vaxdukar som du kan välja mellan när det gäller flaggvimplar och nesessärer. Mixa och matcha hur du vill! Jag syr efter dina önskemål!

Uppdaterad: Kika in här för fler färger!





Tävling hos Nyanser av vitt

V i n n  f i n a handgjorda smycken! Kika in hos Nyanser av vitt för att tävla! Tävlingen pågår till 3 september.


 





Min mail har tyvärr krånglat lite så ni som har förökt att maila en beställning har nog inte kommit fram. Men nu har jag testat själv & nu ska det vara fixat!


Schabloner från ApplePie Design

V ä g g o r d  & s c h a b l o n e r pryder mångas väggar hemma. Hos mig finns det ett i varje hörn :-). Vill du se något nytt eller få lite nya ideér på vad som kan pryda din vägg. Kika in hos ApplePie Design. Det finns olika kataloger som du kan ladda ner och med lite pysslande och trixande kan du säker göra din egna utan att beställa från dom.


Foto: ApplePie Design


Inspirerande kontor

Som ni kanske har läst tidigare så håller jag på att fixa en liten pyssel/syhörna. Skrivbordet är på plats och det är såå skönt att ha ett ställe där allt kan ligga framme hela tiden! Allt är inte i sin ordning ännu men jag känner mig redan hemma, Fullt av KrEatiV kAoS! Här kommer några bilder på snygga miljöer helt i min stil. Fick en idé när jag såg papperskorgen på bild 4. Vi får se vad det kan bli av det....bilder kommer när det är klar!

Bild: Livingetc


ROSA....rosa...rosa

Här kommer en ny variant på sminkväska. Mått ca 20x12 cm. Går att beställa i andra färger också se mer info här. Pris 79 kr, frakten tillkommer med 20 kr! Har även sytt upp dammsugare i rosa "marsipan". Pris 40 kr/st. Mixa med dom andra och få alla 3 för 100 kr, frakt tillkommer med 20 kr. Mer info här!




Mera necessärer

Här kommer ytterligare några färger på necessärer eller pennfack, som finns att beställa. Den spetsmönstrade är i genomskinlig vaxduk och spetsmönstret är tryckt. Är du intresserad av att beställa, gå in här för mer info! Jag har även sytt en ny modell som passar utmärkt som sminkväska...visas imorgon!




Tavlorna på plats

Nu har dom nya tavlorna kommit på plats. Blev riktigt bra tycker jag själv. Designerstolen är utklippt i dekorplast och fäst på väggen. Streckkoderna är barnens födelsedatum. Kika in här om du vill göra egna. Ordern huller om buller är saker som jag tycker om. Gör en egen här.  Vill du ha mer inspiration kika in hos Jennys hus. Hon har mycket fint för dina väggar!



Mjuka dammsugare & beskvier

Här kommer några bilder på söta små dammsugare och beskvier som innehåller 0 kalorier! Blir du sugen maila din beställning till [email protected] (glöm ej din adress).  40 kr/st för beskvierna och 45 kr st för dammsugarna. (Frakt och exp.avg tillkommer med 20 kr). Dammsugarna är ca 10 cm och beskvierna är ca 9 cm i diameter. Betalning görs i förskott och all info ang. detta får du i ett svarsmail. Leveranstiden är ca 1 - 2 veckor.



Nu har bagerica fått en egen hemsida www.bagerica.se. Försäljningen fortsätter där, välkommen in!










Gör egna unika tavlor

Med hjälp av gratisprogram på nätet så kan du göra väldigt unika och personliga tavlor! Här kommer några exempel. Dom två översta gör du på  Custom Eye Chart Maker och den nedersta på Pop Art Poster. Mina pryder väggen i vardagsrummet. Lycka till!





Syhörna

Jag ska få en egen syateljé!...eller det kanske var att ta i. Ett eget hörn i vårt data/gästrum, men lika glad är jag för det. Nu slipper jag  kånka upp symaskinen på matbordet varje dag. Såhär tänkte jag: Svärmor har en blåpinnstol på vinden som jag tänke fråga om jag kan ta och måla svart, lampa och skrivbord ska jag köpa på IKEA och stringhyllan har jag en liggande som ska målas och sprayas svart. Vad tror ni?

Bilder: IKEA & String
Kollage: Erica




Necessärer

Yttersidan är av vaxduk och innersidan är bommullstyg. Alla necessärer kan du skräddarsy efter egen smak. Tycker du det är svårt att välja så skriv bara en färg som du tycker om så designar jag åt dig. Det finns 32 st olika innertyger att välja mellan och alla hittar du här. Det finns även 36 st olika vaxdukar till utsidan och dom hittar du här. Varje necessär är unik och det finns inte många exemplar av varje. Endast handtvätt. Mellan och den stora modellen är sydda så dom kan "stå" upp.

Din beställning skickar du till: [email protected]. Ange nr på vilken vaxduk och vilket tyd du vill ha och din adress. Frakt och exp.avg tillkommer med 20 kr. Betalning görs alltid i förskott och information kring detta får du i ett mail. Leveranstid är ca 1 - 2 veckor.

Miniväska, 50 kr Mått: ca 8x10 cm

Ypperlig för små saker som alltid ligger längst ner i väskan och dräller så som alvedon, plåster, tamponger, tandpetare...




Mellan necessär, 149 kr. Mått ca 20x13 cm

Perfekt som sminkväska.




Stor necessär, 179 kr. Mått ca 25x22 cm

Perfekt i storlek när du ska resa bort över helgen eller ska till badhuset. Du får plats med schampo, tvål, borste...

Vill du ha en necessär som är ännu större så maila mig så kan jag även ordna det. OBS! Det blir då ett annat pris (pris exempel för mått 30x22 cm 199 kr).





Ännu mera virkat...

Här kommer ännu mera bilder på underbara virkade saker i alla färger!! För mer inspiration gå in på länken under bilden, det finns massor att se!


Bild: Flickr.com
Kollage: Erica


Piffad tändsticksask

Klä in din tändsticksask i tapet,tyg eller presentpapper och den blir genast lite roligare och väldigt unik. Dekorera med spets, sidenband eller kanske bollfrans. Matcha med färger som passar in i rummet. Ett snabbt och enkelt pyssel!


Nåldyna i "marsipan"

Nu har det blivit några bakelser till. Jag har min som nåldyna men dom passar lika bra på fikabordet i barnrummet eller dekoration i hemmet. Dock är dom lite ömtåliga för formen är i papper. Finns att beställa från 59 kr/st. Dom med glasyr kostar 65 kr/st. Maila vilket nummer du vill beställa till [email protected]. Frakt & exp.avg tillkommer med 30 kr. Betalning görs i förskott. Leveranstid ca 1 - 2 veckor. Alla info ang betalning osv kommer i ett svarsmail.


Nu har bagerica fått en egen hemsida www.bagerica.se. Försäljningen fortsätter där, välkommen in!



1. Princessbakelse i rosa marsinpan med vit spets och ros på toppen. 2. Chokladmuffins med vit glasyr och ett körsbär på toppen. 3. Princessbakelse i grön marsipan med en ros på toppen och vit spets. 4. Muffins med jordgubbsglasyr och en rosa pärla på toppen men vit spets. 5. Chokladmuffins med rosa glasyr och rosa spets med en rosa pärla på toppen.



Blommiga tapeter

Som jag har skrivit tidgare så är jag på ute efter en ny tapet till sovrummet. Har fastnat helt för blommor och fåglar. Här kommer några tänkbara alternativ. Gillar nog den storblommiga gröna med retrokänsla från Mimou bäst. Samtliga tapeter går att köpa på engelska tapetmagasinet.





Nyhet från Gunila Axén

Vem är inte kär i molntyget som  Gunila Axén har designat? Här kommer ännu en favorit! Nu kan du köpa bäddset för barn i mönstren Lejon och Gåsmarsch, som ursprungligen gjordes 1968. De är tryckta i Sverige med reaktiva färger, och tål att tvättas om och om igen. Kvalitén är en mjuk och skön bomull. Finns att köpa på russinnet. Jag är lite sugen på den gröna gåsen till Lovisas rum....


Bild: Gunilaaxen.se
Kollage: Erica



Desigerstolar i miniformat

Har man inte råd med en designerstol i vanlig storlek så kan man köpa en i miniatyr. Stolarna är tillverkade i skala 1:12, dvs mellan 53-70 mm höga. Återförsäljare hittar du här. Jag är lite sugen på en DAW(den turkosa), designad av Charles och Ray Eames, 1950.




Höstens trend = VIRKAT

Till hösten är en av trenderna vikrat och jag har fallit för denna trend! Har gjort en engen kategori med virkat så det är lätt att hitta. En enkel och väldigt fin sak som man kan göra med sina prydnaskyddar är att sy fast en virkad duk på. Leta i mormors linneskåp eller fynda på loppis. Jag köpte mina för 10 kr/st. Ett tips när du syr fast duken på kuddfodralet, lägg ett papper imellan så riskerar du inte att sy ihop kudden. Lycka till! För mer inspiration kika in här och här.







Japaninspirerade tavlor och dockor

Jag är kär dessa fina japaninspirerade dockor, 35 cm höga från Havtorndesign.se. Här hittar du också jättefina klänningar för både lek och kalas. Kika in på deras hemsida och se mer! Jag är jättsugen på en docka. Nu för kampanjpris, 165 kr.


Bild. Havtorn




Ny färg i vardagsrummet

Nu har det romatiska ljusrosa åkt ut för denna gången. Se hur det såg ut innan här. Har bytt ut det mot cerise. Ni som gillar grafisk design känner säkert igen dom nya tavlorna över soffan; renen och "Love". Har kopierat  orginalet från Petrified in Pink och gjort egna av svart kartong, ceriset papper och vit dekorplast. Enkelt och billigt!


Princesstårta i mjukaste velor

Har fått dille på att sy olika små bakverk i velour. En tanke är att kanske sälja lite, som jag har skrivit om tidigare. Här kommer en ny medlem i familjen velor, en princesstårta i rosa "marsipan", med en ros av siden. 

Uppdatering:
Princesstårtan går att beställa här nu om man är intresserad. Botten består av en handvirkad duk och rosen är gjord av rosa sidenband. ca 20x 12 cm, men det kan variera lite. 149kr/st. Maila din beställning till [email protected]



RSS 2.0