Soffbord

Jag är på jakt efter ett nytt soffbord. Det jag vet är att det ska vara runt, sedan tar det stopp! Just nu lutar det åt ett svart. Det skulle passa väldigt fint in min övriga inredning som är vit,grå och svart. En fin kontrast som bryter av allt det ljusa. I sammarbete med Trademax så har jag fått välja ut mina favoriter av just soffbord och här nedan har ni dom! Alla runda som ni ser! :) Väldigt prisvärda! Från 949 kr - 1795 kr.
Bilder: Trademax
 

Flaggvimpel

En vimpel kan lyfta ett rum ganska mycket. Matcha med färger som går i samma ton och stil som resten av inredningen så knyter du ihop säcket på ett snyggt sätt. En vimpel passar lite bra i barnrummet som på festen.
 
Letar du efter en vimpel till ditt hem men inte hittat någon som passar in? Jag syr upp efter beställning och har massor med olika mönster och fäger att välja mellan. Kika in på bagerica.se för mer info!
 
Plockat ut några härliga och inspirerande bilder från pinterest.
Bilder: Pinterest
 

Egendesignat tyg

Jag har designat eget tyg och dessa går att beställa i önskad längd och kvalitét!

Pris per yard är från $17,5 (ca 135 SEK med rådande kurs). Tyget tillverkas i USA, därav pris i dollar. Det går att beställa små och stora bitar och även per yard (90 cm, bredd 106 cm). Provbitarna är ca 20x20 cm (8x8 inch) eller ca 53x45 cm (21x18 inch). En inch är 2,54 cm. Jag beställde den stora provbiten i det mintgröna tyget och det passade perfekt till ett framstycke på en kudde!

 

Det gråa och svarta är småmönstrat och det dova mintgröna är stormönstrat! Direktlänk till beställningssidan här.

 

 
 
Här är bild på kudden. Jag är jättenöjd med både storleken och färgen. Den mintgröna färgen är färg från pantone och kallas hemlock.
 
 
 

RSS 2.0