Kärleksbudskap

En nyhet från Village i höst är detta fina örngott! Man kan ju inte annat än sova gott när man får en fin godnatt hälsning, JAG ÄLSKAR DIG. Är man lite pysslig så kan man göra ett eget. Köpt vattenfast stäpelfärg och bokstavsstämplar.
 


Bild: Village

Instagram

Jag tror jag har blivit lite smått beroende.... Instagram är fällan! Tror det är för att det är så enkelt och man kan lätt uppdatera sin egen sida och även läsa andras. Det finns alltid lite lite tid över till en snabb kik! Sedan är det så kul att fota!
 
Förra veckan fotade jag endel mat ser jag ;)...så för er som inte kikat in där innan får några bilder här på bloggen.
 
Vill ni följa mig via instagram så sök efter @bagerica. Många bilder från min vardag och en massa sömnad såklart!
 




Bild: @bagerica

Princessan på ärten

I veckan kom höstkatalogen från Stoff & Stil. Som vanligt bjuder de på väldigt fina miljöbilder och man blir sugen på att köpa en massa nya tyger.
 
Vill du bläddra i katalogen så kan du det här!
Bild: Stoff & Stil

En egen liten skog

Designern Caroline Olsson har formgivit lamporna “Skog” i samarbete med Magnor Glassverk. Lamporna är lika fina ihop som var för sig. 
 
Jag hade inte tackat nej till en egen liten skog i mitt hus nu när det börjar mörkna ute och hösten närmar sig!
 
Bild: Carolineolsson.no

Fint på söder

För ett tag sedan hittade jag dessa fina bilder från ett hem på söder i Stockholm. Skohyllan i hallen är både snygg och praktisk, det är bara att sätta upp så många hyllor man behöver!
 
Hela hemmet är lungt, avskalat och harmoniskt. Så här skulle jag gärna bo när barnen är lite större!
 
 
Tyvärr har jag inte sparat källan, så jag vet ej vart dom kommer ifrån! :(

Tejp i massor!

Washitejp går att använda till allt möjligt! Det är bara fantasin som sätter stopp. Här kommer några tips om du är sugen på att tejpa lite i helgen ;) Jag gillade bil- och tågbanan, det livar upp golvet lite och tar ingen plats alls!
 
Bilder lånat från Dalanis nyhetsbrev.

Duka till kräftfest!

Nu är det kräftskivornas tid och därför tänkte jag bjuda på lite inspirationsbilder och små tips på hur du lyckas med din fest! Att duka och dekorera fint är ju halva festen ;-)...och glöm inte snapsvisorna!
 
 
 
Bild: Livethemma.se, linneasskafferi.blogg.se, google.se, werannas.blogspot.fi

Höstnyheter hos Åhléns

Hösten på Åhléns bjuder på färg och fina mönster, iallafall när man kikar in i barnens rum. Jag som älskar prickar och färg i kubik gillar detta massor!  Det prickiga bädsetet ska Lovisa få till sin säng.
 
Bild: Åhlens
 

Fiffig återvinning

Här kommer ett väldigt smart och fiffigt tips till dig som är duktig på att sticka och gillar återvinning! Använd dina gamla systempåsar och sticka dig en väska! 40 påsar = 1 väska. Kul idé!
 
Hur du går tillväga finner du på bloggen Greitzan.
Bild: greitzan

Fredag och sol!

Denna veckan har varit hårt jobb och många timmar vid symaskinen på kvällarna, så fredagen är efterlängtad! Tänk att regnet slutar och solen börjar skina när helgen kommer! I helgen blir det mys med familjen och förhoppningsvis fortsätter solen att skina några dagar till.


När vi var på Kreta i somras plockade vi fina stenar på stranden. Nu har de fått dela kruka med olivträdet!

Trevlig helg på er alla!


Fint till köket

Lina heter illustratören bakom dessa underbara produkter! I hennes shop hittar man fina grafiska tryck, färgglada brickor och kökshanddukar inspirerade av 50 & 60-talen. Älskar allt...så himla fint och helt i min stil! Är lite sugen på en plansch. Kitchenbloom heter shoppen!
 

Bild. Kitchenbloom

Nya handdukar

Har länge varit ute efter röd/rosa handdukar och har kikat på Marimekkos ett tag. Har tyckt att de varit lite dyra för att ha på gästtoan så det har inte blivit något köp. Nu har jag hittat liknande på Jysk för 40 kr/st. Det är säkert inte lika bra kvalitét men det får jag leva med ;)
 
Bild: Mobilfoto/instagram

Altan

Fortsätter sökandet efter den ultimata altanlösningen och som alltid så dyker man på en massa härlig inspiration på nätet. Tyvärr så kan jag ju inte få samma utsikt som på många av bilderna men kanske lika fin...;) 
Bild: Klikk.no

Trasmattekudde

I går sytte Ernst stora kuddar av trasmattor till sovrummet som han inreder. Blev väldigt sugen på att prova själv. Tror att dom skulle bli väldigt bra att ha på altanen under sommaren. Perfekt att sitta på om man vill ta en kaffe på trappan eller för barnen att ligga och mysa i. Så nästa sommar när altanen är färdigbyggd så ska jag sy mig ett par kuddar!
 
Vill du också prova så hittar du en beskrivning här!
 
 
Bild: tv4.se
 
 
 
 

IKEA katalogen 2013

Under augusti så dimper den nya IKEA katalogen ner i de flesta brevlådor. Vill du kika redan nu så finns det en amerikans utgåva på webban att bläddra i här!
 
Bild: IKEA

RSS 2.0