Turkost i köket

I dag har vi ÄNTLIGEN varit och beställt glas till köket och tapet! Det har tagit ganska lång tid att hitta rätt turkosa färg på tapeten (min sambo vägrar måla) och glasmästaren har så dumma öppettider så vi har inte haft så många chanser på oss...men i dag äntligen. Leveranstiden på glaset är ca 2 veckor...och vi hoppas vara klara med allt till Kevins födelesdag som är 21 april...och då kommer det även bilder.

Så här är tanken att det ska bli när det är klart.
Bilder från: Kvänum och House to homeGammalt och personligt

Att göra ett riktigt fynd på loppis är för mig samma känsla som när man var liten och fick sitt lördagsgodis! Oftast så duger inte riktigt fyndet att bara låta det vara som det är utan man måste göra om det lite så det får en personligt och unik toutch! Men det behöver inte vara krångligt och avancerat för det. Lite färg, tapet och tyg...sedan är det klart!

Nästa gång jag är på loppis så ska jag leta efter en liknande byrå för visst är den hur fin som helst med den färglada tapeten till!Bild: Sköna hem


Posters

Det finns hur mycket olika ordposters som helst att få tag på lite överallt och jag gillar dom verkligen! Fördelarna är många; man kan välja färg, storlek och få ett personlig toutch. Här kommer några nya favoriter! Finns att beställa på Inreda.com


Bild: Inreda.com


Kyrkvägen

Vill du bo i en kyrka? I så fall har du chansen nu...I Borås finns det en kyrka till salu för 2,3 miljoner! Det skulle kunna bli hur bra som helst om man har bra hantverkare och massor med pengar, tänk vilken takhöjd!


Bild: svenskfast.se
Inte långt kvar till påsk..

Ett påskris behöver inte bara vara fjädrar och björkris, det kan vara så mycket mer! Varför inte klä in en kvist i fina tygbitar eller decoupageservetter och dekorera med allt möjligt fint som man tycker om i alla världens färger och former. Häng upp eller använd som bordsdekoration.


Bild: Panduro Hobby


Retro retro

Har alltid tyckt om mycket färg och möster i inredning...men av någon anledning så blir det ändå alltid väldigt stilrent när det kommer till kritan. Men om några år så kanske det blir mer retro och mer galen inredning. Blir väldigt sugen när jag ser dessa bilder!!


Bild: retrovilla


ORDNING och REDA bland necessärerna

Nu äntligen har jag skapat lite ordning och reda bland alla necessärer. Innan så var det en riktig röra och jag förstår om ni inte hängde med alls. I detta inlägg så har jag bara samlat necessärer och jag kommer göra en egen sida för pennfack, men den kommer inte idag.


Yttersidan är av vaxduk och innersidan är bommullstyg. Alla necessärer kan du skräddarsy efter egen smak. Tycker du det är svårt att välja så skriv bara en färg som du tycker om så designar jag åt dig. Det finns 32 st olika innertyger att välja mellan och alla hittar du här. Det finns även 39 st olika vaxdukar till utsidan och dom hittar du här. Varje necessär är unik och det finns inte många exemplar av varje. Endast handtvätt. Mellan och den stora modellen är sydda så dom kan "stå" upp.

Din beställning skickar du till: info@bagerica.se. Ange nr på vilken vaxduk och vilket tyg du vill ha och din adress. Frakt och exp.avg tillkommer med 20 kr. Betalning görs alltid i förskott och information kring detta får du i ett mail. Leveranstid är ca 1 - 2 veckor.Miniväska,60 kr Mått: ca 8x10 cm

Ypperlig för små saker som alltid ligger längst ner i väskan och dräller så som alvedon, plåster, tamponger, tandpetare... Inget innerfoder i denna.


Mellan necessär, 169 kr. Mått ca 20x13 cm

Perfekt som sminkväska.

Stor necessär, 199 kr. Mått ca 25x22 cm

Perfekt i storlek när du ska resa bort över helgen eller ska till badhuset. Du får plats med schampo, tvål, borste...

Vill du ha en necessär som är ännu större så maila mig så kan jag även ordna det. OBS! Det blir då ett annat pris (pris exempel för mått 30x22 cm 225 kr).


Sjukstuga

Idag är jag hemma med två sjuklingar. En ligger framför tv:n och den andra målar en teckning med massor av bilar. Vi har även hunnit med att baka chokladbollar så nu ska vi mysa och fika framför tv:n allihopa.

Vägtejp

Snart fyller min lilla kille 3 år och något som han tycker om är att köra med bilar. Har länge funderat på att göra egen bilväg av dekorplast men det går ju mycket fortare och blir förmodligen bättre med färdig vägtejp. Jag är bara lite ororlig att den inte ska gå att ta bort från golv och bord när man har tröttnat. Är det någon som har egen erfarenhet?


Tejpen finns att köpa på barnvanligt.nu. 98 kr för 50 meter.
Ny leverans av tyger

På fredag fylls lagret på med nya tyger!  Här kommer alla nya vaxdukar...och här alla nya tyger...

 

För att få en full uppdatering på allt som finns så kan du kika in här för vaxdukar och här för alla tyger.


Plansch

Älskar planscher och posters av olika slag. Brukar falla för dom med grafisk design och som är lite enklare och stilerna. Har länge funderat på denna planschen men hittills har den bara funnits i brunt....MEN nu så såg jag att den även kommit i svart. Så det är inte omöjligt att det klickas hem till köket! Finns att köpa här. Formgivare av denna plansch är Caroline, kika in på hennes underbara blogg för att se fler av hennes fina alster. 


Bild: signerat


Ljusstake

Har tidigare gjort kakfat av loppisporslin och hade några koppar och fat över sedan det projektet. Så det fick bli några ljusstakar. Väldigt enkelt och mycket fint tycker jag. Man kan bygga lite som man vill. För att få en fin effekt så är det bra om dom är lite olika höga. Det är även fint att blanda vanliga ljust med block ljus, fäst en ljuskopp på fatet så är även det fixat, kika in här för bild. Jag limmade ihop mina koppar och fat med limpistol. Sedan var det klart!


RSS 2.0