Fixar & Donar!

Bråda dagar just nu, men det är bara roligheter så det gör inte så mycket! Det är synd att dygnet bara har 24 timmar, skulle vilja plussa på några extra på kvällen. Städar, fixar och donar inför ett roligt möte i nästa vecka hemma hos mig. Mer kommer ni få reda på längre fram, då det är lite hemligt (men jag kan avslöja att det har med mitt hem att göra ;-)
 
Jobbar även med en egen hemsida för b a g [ e r i c a ]. Det känns som det är dags att flytta över allt från bloggen till en egen sida, där allt kommer bli mer överskådligt. Ni får gärna kika in, den är dock långt ifrån klar, så jag hoppas ni har överseende med detta. Webbadressen blir www.bagerica.se

Om ni har några fina bilder på mina produkter och vill dela med dig så är jag väldigt tacksam. Dessa kommer då finnas med i en inspirationsmapp. Givetvis så länkar jag till dig! Mejla isåfall [email protected].
 
Inläggen här på bloggen kommer bli lite färre under ett litet tag, men jag kommer igen, när jag är ikapp!


Badrum på G

I helgen så var vi en sväng till IKEA för att kika på deras badrumsmöbler. Har helt missat att dom faktiskt har fina och väldigt prisvärda badrumskommoder och tvättställ. Så det blev faktiskt ett köp(inte det som är på bilden, utan ett vitt)! Så nu är allt inköpt förutom kakel till väggarna och klinkers till golvet. Det börjar ta sig...

På ena väggen så är jag inne på en glasmosaik i ljus turkos/grön färg, för att liva upp allt vitt. Resterande väggar blir vita i lite större rektangelformade plattor. Ni kommer få se mer när det närmar sig. :-)


Bild: IKEA


Inspirerande kök

Brukar kika in på Hemnet ibland för att få inspiration. Här kommer några härliga kök som fanns i deras inspirationsmapp!



Bild: Hemnet


Färgsprakande barnrum

I förrgår visade jag en bild från vårt kök med massa färg och vimplar. På Sköna Hem finns en bild som påminner väldigt, fast denna bilden är från ett barnrum. Vit bas och massor med olika färger på detaljerna! I like! :-)


Bild: Sköna Hem


Fettisdagen

Idag är det semeldagen och det måste ju firas med en semla så klart!
 
Bild: Livet Hemma


Färgglatt i köket!

Denna våren ska det vara färg på allt, både i hemmet och på kläderna! Det passar mig perfekt. Köpte nytt färgglatt tyg till skänken och en fin bricka på Åhléns, matchade med fina vimplar i blandade färger! Vill du köpa en vimpel av mig hittar du mer info här.

Vimplarna kommer inte hänga upp jämt (testar bara lite) ...men så här kan det se ut på nästa kalas hemma! Färgglatt och festligt!

 

Lampa

I veckan kom min nya golvampa! Den blev superfin i vardagsrummet och det är så bra att den går att dimmra!

Passade på nu när Rum21.se hade 20 % på utvalda lampor från Design House Stockholm + en facebook kampanj, så lampan blev ju nästan gratis ;-)!



 


Plåtpall

Har tidigare skrivit om just plåtpallar och nu har även Åhléns en pall bland sina vårnyheter. Industritrenden fortsätter och jag gillar det!

En vit pall har flyttat hem till mig! 
Bild: Åhléns


Vinnaren är....

...Nina Ruthström!

Tack alla som deltog i min facebook-tävling, där vinsten var ett fodral till mobilen i valfri färg och mönster! Tyvärr så kan ju inte alla vinna, även om man vill det! Men håll utkik för det kommer mera tävlingar framöver, det kan jag lova!


Den fina bild nedan är fotad Nina.


Bild: Ninas färg & form


Paper Tape

I veckan bläddrade jag in Panduros nya vårkatalog och såg att även dom har kommit med massa tjep i härliga färger och mönster. Dom kallar den paper tape och jag tror att det är samma funktion som washi-tejpen. Går både att skriva på och att ta loss lätt. Väldigt bra pris, 29 kr/rullen!

Här är ett av alla exempel på vad du kan göra med tejp!




Bild. Panduro


Alla hjärtans dag

Vet du inte vad du ska ge bort till din kära på alla hjärtans dag? Här kommer ett enkelt och vädigt fint pyssel som även blir väldigt personligt genom ett litet meddelande i ett av hjärtat.

Har du en hjärtstans så blir det ännu lättare. Var noga med att följa en linje när du klistrar fast dom, så det blir rakt och snyggt. Om man vill göra det extra personligt så kan man klippa ut hjärtformade foton i svartvitt på den som ska få tavlan.

Jag hade blivit jätteglad om någon hade gjort denna fina tavla till mig!


Gilla på facebook och vinn!

Nu är det dags för en tävling!!! Det enda du behöver göra är att gilla detta inlägget och gilla B a g [ e r i c a ] på facebook så är du med och tävlar om ett valfritt mobilfodral till din iphone (värde 159 kr). Här kan du se olika exempel på hur det kan se ut.

Tävlingen avslutas på onsdag kl. 24:00. Vinnaren presenteras här och på bagericas facebook-sida på torsdag. Lycka till!

 


Dripp dropp

Har inte visat upp mitt badrum tidigare och det beror på att det är en plastmatta och badrumsmöbler från 1988. Tanken är såklart att vi ska renovera och göra det fint men det dröjer nog ett tag till. Först måste lilla gästtoaletten bli klar.

Köpte ett fint duschdraperi på Lagerhaus förra veckan. Det passade så fint ihop med handdukarna. Så här kommer en liten bild från badrummet.


Mobilfoto: Erica


Fint och färgglatt till barnrummet

Nu har vi kommit hem från vår skidsemester. Barnen tyckte det var jättekul att åka skidor så detta får vi absolut göra fler gånger!

Här kommer några bilder på fin inredning till barnrummet. Allt kommer från Sebra.dk. Det finns fler fina bilder att kika på i deras katalog här.



Bild: Sebra.dk


Färgglada tyger

I veckan kom Stoff och Stils vårkatalog. Som vanligt bjuder dom på massor med fina tyger i härliga mönster och färger och väldigt inspirerande bilder. Jag blir alltid lika sugen på att beställa allt jag ser!

Så det får nog bli en liten beställning snart. Här även köpt endel nya tyger och vaxdukar som jag inte har lagt ut ännu. Dom kommer inom kort.


Bild: Stoffochstil.se


Imorgon åker vi iväg till fjällen på en minisemester. Så det blir lite tyst några dagar här inne. Men vi ses snart igen!


I skogen

Jag är väldigt förtjust i alla produkter från ISAK. Kevins uggletapet kommer bl a där ifrån. Nu läste jag på Sandras blogg att hon har inlett ett samarbete med Mairo. Underbara små djur från skogen till hela barnrummet. Finns i butik från februari.




Bild. Sandra Isakssons blogg


RSS 2.0