Lyx vs budget

Som ni säkert har läst så är jag på jakt efter nytt bord och stolar till köket. Fastnade lite för denna stolen som jag först såg på MIO för 690 kr vilket jag tyckte var ett bra pris. Men någon dag senare så dök den även upp på JYSK för 450 kr. Jag kan faktiskt inte så någon som helst skillnad på dessa två när man ser dom på bild. Frågan är bara hur dom skilljer sig i verkligheten. JYSK är ju inte så kända för att ha bra kvalité. Vilken väljer du?
Väggord

Nu har äntligen min tavla och mina bokstäver kommit upp på väggen. Jag är supernöjd, det blev precis som jag hade tänkt mig!
Svart organza lampa

Igår var vi på MIO och kikade efter nytt köksbord och stolar. Tyvärr så fick vi inte med något bord och stolar hem men däremot en ny lampa till vardagsrummet! 590 kr ink. tygsladd. Är du sugen på en liknande så skynda dig för erbjudandet gällde bara en begränsad tid.

Köpte några fler saker också, men det får ni se mer av en annan dag....;-)
Tapeter

Visst är det roligt med tapeter! Jag har hittat några underbara tapeter som jag inte har stött på innan. Det känns lite som att det verkligen är riktiga tallrikar och fågelholkar på väggen! Tyvärr så har jag missat att spara sidan som jag hittade dom på :-(. Är det någon som vet så säg gärna till!

 
Lånade bilder


Fågelhus

Ett flerfamiljshus åt fåglarna! Passar en fågelfamilj med stor släkt. Finns att köpa här. En rolig och annorlunda fågelholk som gärna får bo i min trädgård!


Bild: Mixin.se


Chokladmuffins

Den populäraste av alla muffinsarna är chokladmuffinsen med vit glasyr. Så jag uppdaterar med lite nya bilder på denna gobit! Är du sugen på en, kika in här för alla info du behöver.

Kök

Det har varit ganska så lungt här inne ett tag och det beror på att det är mycket på jobbet just nu, jag har precis börjat en ny fotokurs + att vi renoverar köket och sedan så spenderar jag endel tid vid symaskinen! Alla dessa saker tycker jag är jättekul, synd bara att timmarna tar slut så fort. Men uppdaterar gör jag fortfarande fast inte lika ofta kanske som för ett tag sedan... 

Här kommer några härliga bilder på ett ljust och trevligt kök. Fina detaljer som färgglada burkar och udda porslin. Här skulle jag kunna tänka mig att baka en kaka!Bild: Boligmagasinet.dk


Pysseltokig

Min dotter på 5 år är lika pysseltokig som jag. Det ligger driver med teckningar och egen gjorda dockor av toarullar mm här hemma. Hittade en perfekt sida för just pysseltokiga barn och vuxna! Gå in på toy a day och ladda ner en rolig figur du också. Skriver du ut dom på lite tjockare papper så kan det bli en fin samlig i fönstret. Roligt pyssel för både barn och mamma som är helt gratis!Bild: Toy a day


Höst

Signerat.se är en underbara sida där du kan hitta nästan allt. Bäst av allt är att det mesta är handgjort och ganska unikt. (Nästan) vem som helst kan bli medlem och sälja sina produkter via denna sidan. Brukar kika in där med jämna mellanrum för att få inspiration till nya projekt. Det finns så mycket fint!

Hittade några fina höstsaker som jag tänkte dela med mig av. Mer info om produkterna hittar du på Signerat.se. Sök på höst så hittar du lätt.
Lånade bilder: Signerat.se


Hemmagjord ljusstake

Ni som har följt med ett tag har sett mina kakfat som jag har gjort. Tänkte att kakfaten skulle få en liten kompis. Har några fina små kaffekoppsfat liggande & med lite lim och en ljuskopp så har man en ljusstake.

Vill du inte göra egna så finns dessa att köpa på bla Wilma & Friends, design Recycle by Lill.


Bild. Wilma & FriendsMys vid brasan

Det är höst i luften och det börjar mörkna tidigt på kvällarna. Jag gillar hösten, det är skön hög luft ute och inne så kan man mysa med te och tända ljus. För att öka på mysfaktorn ännu mera så ska man helst ha en kamin som kan kan tända!

Jag drömmer om en kamin i vardagsrummet. Vet precis vart den ska stå och hur den ska se ut...det enda som behövs är lite pengar :-). Här kommer några sköna nyhetsbilder på fina kaminer som säljs hos bl a Eldabutiken.
Bild: Eldabutiken.se


Griffelkök

Är du en person som har oordning i dina köksskåp och lådor? Då kanske detta kan vara något för dig! Istället för att byta ut luckorna när ni ska renovera så måla alla skåp och lådor med griffelfärg! Då kan du lätt ha koll på vad som finns i dom olika skåpen. Även barnen kan hjälpa dig och måla fina teckningar. Något för det lekfulla köket!
Bild:re-nest.com


Härligt oranget

Man kan hitta mycket inspiration genom att besöka mäklarfirmornas hemsidor. Jag har hittat en ny favorit, Fantastic Frank! Perkekt styleing och underbara foton, en lyckad kombination om man vill inspirera andra och få en supernöjd köpare som kommer att älska sitt nya hem. Detta gillar jag!Bild: Anders Lindén
RSS 2.0