DIY-koppargalgar

För några veckor sedan var jag på Stoff och Stil och köpte tyger och då spang jag även över galgar i metall, för 14,95/5 st! Och med lite koppar spray så blev de väldigt fina i hallen! Vet ej om färger sitter kvar för alltid när den är sprayad men hittills så håller de måttet! Galgarna hittar du här!
 
Ett tips på enkel och billig DIY!
 
 
Från min instagram @bagerica
 
 
 
 

Masker till halloween

Nu är det inte så långt kvar till halloween och det betyder ju att barnen ska ut och busa. Mr Printables bjuder på fina masker som passar både den som vill se väldigt läskig ut men även för den snälle. Länk här.
 
 

Nyckelväskor

Idag har jag fotat nyckelväskor och barnförkläden för den nya hemsidan. Så här blev det. Bara grafiskt och svart vitt med en liten gul detalj. Kommer läggas upp på hemsidan inom kort men är du sugen på en egen redan nu så kostar nyckelväskan 75 kr/st och barnförklädet 149 kr/st. Du kan läsa mer om mått osv här. Mejla mig på info@bagerica.se.
 
 
Insida av nyckeväska

Utsida
 
Insida
 
 
 
 
Närbild barnförkläde
 

Ny vimpel i mjuk form

Vimplar är väldigt dekorativa och populära i hemmet. Man ser de mest i barnrummen men varför inte dekorera hallen eller uteplatsen med en fin vimpel. De jag syr är i vaxad textil vilket gör att de passar både ute som inne.
 
Har sytt en ny modell men lite mjukare och rundare former. Lite mer sofistikerad och vuxen i sin form. ;). Denna är 2,5 meter och innehåller 10st vimplar. Endast i svart! Priset är 179 kr! Jag kommer lägga upp den på hemsidan www.bagerica.se inom kort.
 
 
 
 

RSS 2.0