Kräftskiva

Ikväll ska vi ha kräftskiva hos oss. Tyvärr är inte vädret med oss så jag har dukat inne. Men det ska nog bli mysigt ändå. Bjuder på en liten glimt på kvällens dukning.  


 

Höstens tygkatalog

Jag köper mycket av mina tyger på Stoff & Stil och i dag släppte de hösten katalog. Dom är väldigt duktiga på att skapa snygga och säljande miljöbilder! Tyvärr är inte butikerna lika roliga, inte den i Göteborg iallfall.
 
Det finns några tyger som jag käner att jag vill kika lite närmare på! Så nästa tur till Göteborg blir med ett stopp i Bäckebol.
 

Skolstart

Om en vecka börjar skolorna här i stan och min minsta pojk börjar förskoleklass. Nu är dagistiden förbi. Dom blir så stora fort!
 
I går tog jag några nya bilder på mina pennfack. Lagom till skolstarten. Dessa bilder är tagna med mobilen så det blir lite bättre bilder på hemsidan. Ni som föjer mig på instagram har säkert redan sett dessa.
 
Mer info finns här om ni är sugen på att beställa till er själva eller kanske till någon som börjar skolan! Som vanligt väljer du själv tygerna så syr jag efter dina önskemål. Lätt som en plätt!
 
Bild: @bagerica
 
 

Fiolfikus

I helgen köpte jag en stor fiolfikus på blomsterlandet. Endast 119 kr! Passade perfekt i vardagsrummet som behövde lite mer grönt!  Så skynda fynda!

Bild från mitt instagram: @bagerica

RSS 2.0