Mobilfodral, fr 139 kr/st

Under december har jag sytt många mobilfodral, speciellt till iPhone (mått 9x13 cm)! Här kommer några bilder på  olika kombinationer som man kan få. Vill du beställa ett eget så gå in här, där finns uppgifter om priser och olika tyger du kan välja mellan osv!GOD FORTSÄTTNING OCH GOTT NYTT ÅR!


Alternativ istället för kakel

I dag har min sambo rivit ner vårt gamla fula kakel som gick i beiga och ljus bruna toner. Men vi har inte bestämt oss för vad vi ska sätta upp i stället. "Enamello Kitchen Front", ett nytt alternativ till kakel och glas i emalj, kanske kan vara något. Man slipper fogar och skarvar och dessutom är den till och med praktisk eftersom man kan fästa tex lappar med magneter och skriva meddelanden direkt på den. Vad tror ni?

Bild: Enamello


Fina klappar

Kanke är du en som slår in julklapparna i sista sekund. Här kommer då lite tips på hur du kan göra dom riktigt fina!

Lånade bilderGOD JUL TILL ER ALLA!


Ernst kudde

Ni som har sett på Jul med Ernst som har gått på TV:n nu har säkert inte missat hans fina kuddfodral som han sydde av vaddmal. Jag blev lite sugen på att testa själv men tänkte använda mig av filttyg i stället. Det behövs inte zickzackas i kanterna det heller så jag tror det kan passa lika bra. Vill du har en utförlig beskrivning på hur han gjorde så gå in här.

Bild: Hemmakanlen


Fint på väggen

Man kan göra så mycket mer med väggarna än att bara måla eller tapetsera. Schabloner och väggord är väldigt populärt. På Etsy kan du köpa dessa fina väggdekorationer till barnrummet. Men är du lite händig och pysslig så kan du faktiskt fixa det själv. Köpa tapetprover i olika färger och mönster och klipp ut och tapetsera på väggen. Det är bara fantasin som sätter stopp. Här kommer lite inspiration.

Bild: Etsy


Fina julklappar

Det närmar sig jul och det är dax att slå in alla julklappar som är köpta. Visst är det roligt när man får en julklapp som någon har lagt ner lite extra tid på och gjort den fin även på utsidan.

Här kommer några tips från Martha Stewart på hur du kan dekorera din julklapp. Man behöver inte använda presentsnöre, det går lika bra med fotografier, muffinsformar eller vanligt presentpapper som man krullar till. Hoppas du har fått några tips!


Bild: martha stewart


Orderstopp

Från och med idag så tar jag inte emot några fler beställningar under december månad. Har mycket som ligger som jag måste bli klar med till jul!

Ni är välkomna åter i januari!

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!


Familjen i fokus

Det är väldigt inne med tavelväggar på familjen (har själv en i hallen, som jag gillar massor!), men varför inte ta det ett steg till. En peronlig tallriksvägg! Gå in här så får du en utförlig beskrivning både via film och text på hur du ska göra. En perfekt julklapp till farmor eller mormor kanske? Jag är lite sugen på att göra en liknande variant fast på små tallrikar och sätta på upp väggen i lekstugan (dock inte i porslin:-)
 Bild: klikk.no


Rosa hem

Visst är rosa en underbar färg. Gillar allt från bebisrosa princess till tuff stark cerise.  Men jag vet inte om jag skulle inreda ett helt hem, och det är inte för att jag inte tycker det är fint utan för att jag skulle tröttna på färgen och skulle vilja byta ut den efter 1/2 år. Mina favoriter på dessa bilder är, smyckewallisarna på väggen och flamingotapeten! Vill du se mer att detta rosa hem så kika in här. Visst är det underbart, en princessas dröm!!

 

Bild: Boligmagasinet


Bokgran

En garanterat barrfri gran! Hittade denna supercoola gran på bloggen Inredningswåågen och måste bara dela med mig till er andra också. Synd att jag inte har någon bokylla som ser ut som på bilden :-(


Bild från: Inredningswåågen.se


RSS 2.0