Fint ute

Solen skiner och det är fredag! Så här kommer lite soliga och färgglada utomhusbilder från Ellos.
 
Trevlig helg!
Bilder: Ellos

Kuddkrig

H&M har kommit med väldigt många fina kuddar i alla dess färger och mönster. Deras otroligt fina miljöbilder gör att man vill köpa alla. Djurkuddarna hade passat fint i Lovisas säng när det väl är renoverat och klart.
 
 
 
Bild: HM

Härlig barnrums inspiration

Åhléns bjuder på härliga bilder i fina pasteller. Nu känns det som våren är här även om kylan håller sig kvar. Men till helgen sägs det bli 12 plugrader och sol! Hoppas verkligen på det!
 

Sommarlek

Uppdateringen här på bloggen är det lite si och så med. Tiden räcker inte riktigt till, men jag känner att jag ändå vill hålla bloggen vid liv. Men via instagram hittar ni mig och bilderna där ifrån finns ju även här på första sidan (så bloggen lever ju lite på så sätt:-). Har en liten fundering på om jag kanske ska flytta den till bagerica.se, vi får se...
 
Nu till något annat! Som ni säkert vet så köper jag mycket av mina tyger på Stoff & Stil. Älskar deras miljöbilder, dom lyckas verkligen att skapa ett köpsug hos mig och jag har svårt för att inte beställa hem några meter.
 
Hade jag haft lite mindre barn så hade jag inte tvekat på att sy denna underbara tygbåt eller vad man nu vill bygga, det får fantasin avgöra. Här kommer länken, överdrag till 3-kantig dyna. Du behöver även kardborreband och hobbyskum och de finns också att köpa hos dom såklart! Lycka till!
 

RSS 2.0