Fixa festen

Jag gillar Åhléns inredning. Det finns verkligen allt från möbler till små ljuslyktor och det mesta faller mig i smaken.

Här kommer lite inspiration till sommarens alla kalas och fester. Duka upp med fina tallrikar och glas och dekorera med ljusluktor i olika höjder. Mys till det med lite blädar och dynor i olika mönster för att få en ombonad känsla. Följ gärna en färg eller ha ett tema som återkommer lite här och där. Bjud på en plockbuffé, då finns det något för alla. Jag hade gärna kommit på denna festen!


Bild: Åhléns


Vinnaren är...

I fredags avslutades tävlingen som jag hade i sammarbete med webbbutiken barnvänligt. Det var väldigt många som var med och tävlade vilket var jättekul! Hade jag fått bestämma så hade alla varit vinnare :-). Vinnaren denna gången är lott nr 47 och det är Elin med bloggen elinochalva!!
 
 
Stort grattis!
 
Ett presentkort på 300 kr på barnvänligt är ditt!



Glasögonfodral

Jag har inte haft något bra skydd till mina solglasögon, utan dom har legat löst i väskan bland nycklar och annat vasst som repar glasen. Så jag sydde mig ett. Blev väldigt nöjd så jag tänkte även lägga ut det här för försäljning.

Fodralet är sytt i vaxduk med innerfoder av bomullstyg för lite större glasögonmodeller. För att minska risken att glasögonen ramlar ur så har jag även sytt dit en knapp och ett tunt resårband. Som vanligt så väljer du helt fritt över vilka färger och mönster det ska vara på tyget. Alla vaxdukar hittar du här och innertyger här.

Skicka din beställning till [email protected]. Skriv med om du önskar en annan storlek så fixar jag det. Glöm ej din adress.

Mått: ca 10 x 17 cm
Pris: 79 kr
Frakt: 20 kr
Leveranstid: 1-2 veckor
Betalning: Görs i förskott


Nu har bagerica fått en egen hemsida www.bagerica.se. Försäljningen fortsätter där, välkommen in!





Glöm ej tävlingen

Över 100 st lotter har delats ut i tävlingen, vilket är jättekul!! För er som missat att tävla så har ni fortfarande chansen här. Tävlingen håller på fram till midnatt på fredag! LYCKA TILL!! 



Veckans blogg

Har varit veckans blogg på blogg.se under kategorin inredning. Det är Jättekul tycker jag! Så jag vill passa på att välkomna alla nya läsare...hoppas ni tycker om det ni läst hittills och att ni kommer kika in igen! Här nedan kan ni läsa en liten intervju med mig.


 
Bild: blogg.se


Takterrass

 
Jag drömmer om en ny altan med nya möbler. I dagsläget så har vi fula mörkblå plastmöbler och en altan som börjar bli väldigt sliten. Tyvärr så får jag nog vänta till nästa vår...men den som väntar på något gott....:-)
 
Vår altan idag är ganska så stor, så det finns plats för både en hörnsoffa där man kan mysa under tak och ett stort matbord där man kan sitta många och grilla och äta gott! Har redan hittat möblerna som jag vill ha. Det är en hörnsoffa i svart rotting med färgglada filtar och kuddar och ett svart bord i aluminium med tillhörande stolar. Sedan så vill jag även ha flera olivträd i fina krukor.

Vi får se om jag tycker samma om ett år när det väl ska göras om....om jag känner mig själv så kan mina planer ändra sig. :-) Något som jag inte kommer att ändra mig på är att det ska vara ombonat och mysigt,
ett vardagsrum utomhus helt enkelt!  

Något liknande det som är på bilderna nedan. Däremot så har vi ingen havsutsikt. Letar du efter ny lägenhet i Malmö så är denna takterrassen till salu och på köpet så får du även en fin lägenhet! ;-)





Bild: Bo-laget


Glödlampor, sladdar och muttrar

Pjamasar, tapter, kuddar och täcken med mönster som muttar, glödlampor och kugghjul är en väldigt kul kombination som passar för både stora och små.

FABRIKOs grundare Lisa Erikssons tanke med kollektionen är att det ska passa lika bra i både köket som i barnrummet. När barnrummet kanske är endel av vardagsrummet.




 

FABRiKos design är lekfull, men för den sakens skull inte barnslig, och mönster och färger är alla unisex. På så sätt kan ju barnens saker på ett snyggt och kul sätt smälta in i resten av hemmets inredning och förhoppningsvis
få vara med riktigt länge. -
Taget från hemsidan och en väldigt bra beskrivning tycker jag.


Är sugen på att se vad som kommer i framtiden. Mer info hittar du här.





Kameraväska

Har sytt en liten väska i vaxduk som passar utmärkt till den lilla kompaktkameran. Sydd med bomullsfoder och lite extra vadd för att stå emot vissa stötar. Dragkedjan (YKK)är av bästa kvalité. Baktill finns en remm och en nyckelring så den blir lätt att haka fast i väskan. En extra säkerhet så att inte ficktjuvarna kommer åt den lätt.  Som vanligt så väljer du vaxduk och foder själv, så din kameraväska kommer absolut bli unik. Vaxdukar att välja mellan hittar du här och foder här.

Mått: 11x12 cm
Pris: 179 kr
Frakt: 20 kr
Leveranstid: 1-2 veckor
Beställning: Maila till [email protected]
Betalning: Görs i förskott



Nya tyger

Har köpt in två nya tyger som man kan välja som innerfoder till sitt mobilfodral eller till necessärerna. Fler tyger hittar du här!





Tävling!

Idag är det exakt 2 år sedan jag startade denna bloggen! Mycket kul har händ under denna tiden, bl a så har jag startat min egna märke b a g [ e r i c a ]. Än så länge så är det bara en hobby och jag sitter och syr på kvällarna när barnen sover och det vanliga jobbet är över. Många beställningar kommer in så det är jätte jättekul!! En dröm är givetvis att kunna göra detta på heltid. Vi får se....en vacker dag kanske :-)

Tänkte fira 2-årsdagen med en tävling! Vinsten är ett presentkort från Barnvänligt, värde 300 kr. Det enda du behöver göra är att skriva en kommentar och berätta vilken din favoritprodukt hos Barnvanligt.nu är i kommentarsfältet nedan. Gå in här för att komma till deras hemsida.



Om du länkar med bilden ovan till tävlingen från din blogg så ökar du chansen att vinna med det dubbla. Öka din chans med tre och gå med i Barnvänligts facebook grupp här. Glöm ej skriva om du länkar eller/och går med i
Barnvänligts facebookgrupp!

Lämna din e-mail (syns ej i bild) om du inte har någon blogg så jag kan maila dig om eventuell vinst.

Tävlingen pågår till 27 maj!

LYCKA TILL ALLA!


Retro picknick

Retro inspirerad inredning ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Det är alltid glada och färgrika mönster! Norska företaget Blafre har allt detta! Tyvärr så går det inte att beställa till Sverige från deras nätbutik, men jag har sån´ tur att min syster bor i Norge så hon kan handla åt mig. Det finns även endel svenska nätbutiker som tar in endel att deras sortiment, så det är väldigt bra!
 
Här kommer några härliga vårbilder med fina produkter som passar utmärkt för den lilla picknicken! 











Bild: Blafre


Englas klädkammare

Engla som driver bloggen Englas showroom delar med sig av fina bilder från hennes nybyggda klädkammare till IKEA:s blogg Livet hemma.

Skira gardiner och vita vitrindörrar blir en fin kontrast till dom synliga mörka takbjälkarna. Allt går i en romatisk somrig stil.




Foto: Nina Broberg, IKEA Livet Hemma


Nästa vecka kan du läsa en hel intervju med Enlga på IKEA:s blogg Livet Hemma.





Regatta

Har förälskat mig i en lampa! Den största modellen är tillverkad av 12 m2 segelduk och jag kan tänka mig att ljuset blir magiskt när den är tänd! Formgivaren heter Thomas Malmberg och han fascineras av kombinationen form, teknik och ljusets möjligheter att påverka känslan och upplevelsen av ett rum. Finns att köpa på Svenssons i Lammhult från 5200 kr.

Tror ni den är svår att göra själv?...(det skulle nog gå men gud vilken tid det skulle ta, och inte vet jag om det blir bra heller)


Bild: Svenssons i Lammhult.


Barnkalas

Imorgon ska vi ha barnkalas här hemma för Kevin som fyllt 3 år. Alla barnen får en liten pappersbåt med sitt namn på sin plats så dom hittar rätt. Kul bordsplacering tycker jag. Båten blir även en rolig leksak medans dom väntar på pannkakorna! Vill du vika egna båtar så hittar du en bra beskrivning här.

Lånad bild.


Picknick

En picknick på stranden eller på en äng någonstans hade jag inte tackat nej till. På H&M kan du köpa allt du behöver till utflyckt; plädar, muggar, kylväskor....kika in här för alla produkter. Bra priser som vanligt!

Trevlig helg!

 

Bild: H&M


Bänka dig

 
Nu är sommarvärmen här och man spenderar mycket mer tid ute. Visst är det kul att fixa ute och skapa små mysiga vrår i trädgården.  Plantera blommor, köpa nya dynor, dekorera med ljuslyktor och fågelholkar. Här kommer några inspirationsbilder från Dixie vår 2011.
 

Bild: Dixie

Love is all we need

Igår fick jag ett kuvert på posten med en väldigt fin bloggvinst!! En A4-plansch med DYMO-citatet " All we need is love". Planschen kommer från formeli.se som drivs av en tjej som heter Linda Blom. Är du sugen på en egen plansch så kika in på hennes hemsida. Det finns massor med fint och det är väldigt bra priser!

Bild kommer när jag har fått upp tavlan på väggen.

 


Bild: formeli


Barnrumstävlingen avslutad

Nu är barnrumstävlingen avslutad som Svensk Fastighetsförmedling annordnade och vinnaren är korad. Tyvärr blev det ingen vinst för oss denna gången.

Sveriges snyggaste barnrum har Ella 3 år som bor i Askim. Rummet har en vit bas med är ändå färgglatt. Väldigt fint, välplanerat och lekfullt med bra förvaring! En värdig vinnare!
Bild: Svenskfast.se


Sommar på bryggan

Nu är verkligen våren här på riktigt och då är det ju inte långt kvar till sommaren.

Bjuder på några härliga sommarbilder att drömma sig bort i. Här hade jag gärna suttit och pratat gamla minnen med vännerna över ett glas vin...och kanske avsluta med ett dopp!

Bild: Sania & Suanna


RSS 2.0