Gott nytt år!

Inläggen har blivit färre detta året och instagram har tagit över! Men bloggen kommer finnas kvar även nästa år. Kan tänka mig att det blir i samma utsträckning som i år. Det kan hända att den flyttas till www.bagerica.se, har inte bestämt riktigt ännu.

Några nya bilder på en söt liten fågel och en svart/vit vimpel. Fler bilder kommer! GOTT NYTT ÅR!!


Fina julklappsetiketter

För dig som är ute i sista minuten med paketinslagningen eller kanske har som tradition att slå in alla julklappar
dagen innan julafton här kommer ett tips till dig!
 
Isabelle Norman Sällström som driver Isa.nu bjuder varje år på fina etiketter! Jag har skrivit ut och prytt många av mina klappar med dessa snyggingar. Finns för fri nedladdning här!
 
 
 

Grön och naturlig jul

Fin julinspiration i naturliga toner!
 
 

Tidningsrepotage

Våren 2012 hade jag besök av två duktiga tjejer som gjorde ett hemma hos repotage i vårt hus. Det var väldigt kul att ha dom på besök och dom har skrivit väldigt mycket fint om mina bakelser och allt annat jag syr och säljer på bagerica.se
 
Nu har det äntligen kommit i tryck, över 1,5 år senare. Men bättre sent än aldrig. En del har ju hänt här hemma, med nya inköp och andra färgval. Barnen har växt och blivit större. Men så här såg det ut då. Vill ni köpa tidningen och läsa hela repotaget så är det nr 1 2014, Hem Ljuva Hem.


Julgranspynt -DIY

Är hemma med sjuk dotter idag. Magsjukan kom och hälsade på i helgen. Idag är hon något bättre så nu tänkte vi göra lite pynt till granen. Fina stjärnor och diamanter i papper ska det bli! Länk till fri nedladdning och tutorial hittar du här.
 
 

Webshopen är öppen!

Nu är den nya webshopen öppen och ni är välkomna in på en lugn och härlig shoppingtur från soffan! http://bagerica.tictail.com

RSS 2.0