Homestyling

Homestyling har blivit allt mer populärt även i Trollhättan som jag bor i. Säljarna efterfrågar det mer och mer. Sedan 2 år tillbaka jobbar jag som mäklarassisten på Fastighetsbyrån som jag skrivit tidigare. På senare tid så är jag även ute hos kund för konsultationer inför fotografering och visning men även endel homestyling. I de allra flesta fall så utgår jag från kundens möbler men tillför detaljer och plockar bort prylar. Försöker att skapa ett hem som är hemtrevlig men inte för personligt. Senaste lägenheten som jag har varit och fixat i är en mysig två i centrum. Här kommer några före och efter bilder. Fler bilder på lägenheten hittar du här.
 
Köket före och efter
 
 
Skrivbordshörna före och efter
 
Balkong före och efter
 
Vardagsrum före och efter
 
Med små medel så går det att skapa en hemtrevlig och mysig miljö. Det handlar om rätt detaljer på rätt plats och skapa en lugn och harmonisk bas med en röd tråd genom hela inredningen.
 
 
 
 
 

Syrum

Blev lite smått förälskad i denna bild. Tänk att ha ett eget stort syrum med massor med plats. I vårt hus har jag fakstiskt ett rum där jag sitter och syr men tyvärr så är det rummet även ett gästrum med bäddsoffa och ett datarum så jag har inte så stor plats som jag skulle vilja ha. Klädstången med alla tyger på gillade jag massor! Något att ta efter kanske...(om jag får plats)
Bild: Moodhouse
 

Lyx eller budget

House doctors fina evighetskalender i trä har funnits ett tag och nu har även Granit tagit in en väldigt lik bordskalender i sitt sortiment. Priset skiljer sig lite, men inte alls mycket! Granits kostar 149 kr och House doctors 269 kr. När det gäller dessa två så tycker jag absolut house doctors är snäppet finare. Här väljer jag den dyrare!
Bild: Granit och Rum21.se

RSS 2.0