Ungdomsrum

Lovisa vill göra om på sitt rum och det känns som det är på tiden. Hon fyller 8 år till sommaren och vi skulle behöva tuffa till rummet lite. Jag hade tänkt mig vit/svart prickig tapet med coola planscher och liter mer ungdomlig inredning. Själv vill hon ha en graffiti-vägg! Jag vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga för att övertala henne till prickar istället. Kanske högre veckopeng eller mer godis på lördag ;), vi får se vem som vinner! Ellos har en fin prickig tapet som jag kan tänka mig! De har även en massa andra fina saker i sitt vårsortiment som skulle passa fint i hennes omgjorda rum.
 
 
Bild: A Merry Mishap
 

En vacker vinterdag!

Idag har vi tillbringat dagen ute i skogen, med korvgrillning, längdskidåkning i krispigt vackert vinterväder! Det är första gången jag har sett ett handikapps anpassat utedass. 5 stjärnor av 5 möjliga!!


Sunkist Tetra Pak

Ni som följer mig via facebook eller instagram här säkert redan sett mina små nyckelväskor! Formen påminner om Sunkist tetra pak från när man var liten. Man lite lite nostalgisk och mitt minne från dessa juicepaket är somrarna på badhuset.
 
Inuti väskan hänger en nyckelring där du sätter fast dina nycklar. Vill man inte ha den som nyckelväska så passar den såklart till andra små saker. Nyckelringen är lätt att ta bort.
 
Pris per styck är 75 kr. Du hittar mer info här.
 
 
 

 

 

 
 

Årets färg, smaragdgrön

Årets färg enligt Pantone är Emerald (smaragdgrön). Det är en livlig, strålande och frodigt grön ska sätta färg på året 2013. Färgen förknippas med ädelstenar, och uppfattningen om kulören är att den är sofistikerad och lyxig.
 
Det är också färgen på tillväxt, förnyelse och välstånd - ingen annan färg förmedlar förnyelse mer än grönt. Vi kommer nog ser mycket grönt i vår och det gillar jag!
 
 
 
Bild: Pantome

Bra och organiserad förvaring

Jag har en del skor men jag har tyvärr ingen bra ordning på dem! Så många av skorna använder jag inte alls för jag har glömt av att jag ens har dem! De ligger i någon hög någonstans...
 
Kikade in på alvhems sida och hittade denna smarta och perfekta lösningen, skoställ på hela väggen!! Så nu undrar jag om någon vet vart man kan köpa detta skoställ eller liknande??? Fler fina bilder från lägenheten hittar du här.
 
Trevlig helg på er alla!!
 
 
 
 

Vårnytt

Lagerhaus är en av mina favorit butiker när det gäller inredning! Synd att butiken inte finns där jag bor, men det är värt att åka en liten bit!
 
Här är några av mina favoriter bland vårens nyheter!
 
 
Vykort mustasch 10 kr, Pall 299 kr, vas 99 kr, Doftljus 39 kr

Färgglatt i badrummet

Förra veckan kom H&Ms vårkatalog och som vanligt finns det massor med fint till hemmet. Varför inte ett helt gäng med flamingos eller glada monster att pryda badrummet med?! Eller massor med färgglada missoni inspirerande handdukar.
 
 
Bild: H&M

God fortsättning!

Hoppas ni har haft en bra start på det nya året?! Vi är inte riktigt krya här hemma men det känns som det är på väg över. Vi startade första dagen med att beställa kinamat och äta glass till efterrätt, men det får man när man är sjuk ;)! 2013 är det året som ska gå lite mer i hälsans spår för min del. Jag har köpt ett träningskort på sportlife så nu tänkte jag sätta igång. Jag är jättetaggad och om bara förkylningen kan släppa så ska jag boka upp mig på massor med pass!
 
 
Polkakäppar, pepparkaksrullar och lussekatter går att beställa januari ut. Sedan får ni vänta till nästa jul ifall ni vill beställa. Gå in på länken för att se mer info om priser osv.
 
GOD FORTSÄTTNING!
.
 
 
 

RSS 2.0