Snygga ben!

I höstas sålde vi vår stora bokhylla i massiv ek. Den var för stor och maffig och jag hade tröttat lite på den. Vill ha lite mer luftig känsla och mer ljusa träslag och vitt. Så för några veckor sedan köpte vi en enkel skänk från IKEA. Bestå heter den och man kan kombinera och bygga som man vill! För att pimpa till den lite så beställde jag ben från prettypegs, och igår hämtade jag ut dom. Lika snygga i verkligenheten som på bild! Bättre bilder kommer när benen är på plats!
 
Nya tapeter är också pågång till vardagsrummet och det kommer bli så bra när allt är klart. Bort med det mörka murriga och in med ljust och trärena detaljer!
 
 

DIY - Jordglob i papper

För ett tag sedan visade jag upp en jordglob i papper här. Nu har jag äntligen fått ihop den. Det var lite pyssel och tog ca 1-2 timmar men det var det absolut värt. Tycker den är så fin! Vill du göra en egen så hittar du all info du behöver här.
 
Den finns även att köpa på artilleriet från 295 kr, men som förstår det så får man montera ihop den själv så jag ser ingen meningen med att köpa den där.  Det kan hända att bitarna är urklippta men det fixar man enkelt själv! Lycka till!
  
 

Lovisas rum

Ni som följer mig på instagram har redan sett dessa bilder men jag visar dom här också. Rummen börjar sakta men säkert bli klart. Det är endel hyllor och annat som ska upp på väggarna. När det är helt klart så ska jag ta lite bättre bilder och visa mer.
 
Den randiga tapeten har jag köpt på ellos.Gardinen är sydd av tyg från IKEA. Sängbordet, componibli från rum21.se. Kuddar från bla H&M.
Träasken är från Lagerhaus. De andra två har jag gjort själv, det är tygklädda plåtbukar.Timglas från blomsterlandet.
 
Har skrivit ut de flesta bildena från nätet. Några är köpta på lagerhaus. Popmpomsen har jag gjort själv.
 
Tygkort från House doctor, köpt på rum21.se. Spegel IKEA
 
 

RSS 2.0