Ännu mera glass

Nu har jag sytt några fler glassar till "pinnglass familjen". Glassarna finns att beställa i fyra olika smaker; vanilj, jordgubb, ananas eller päron. Vilken är din favorit? Pris 59 kr/st. Mer beställnings info hittar du här.

Det har kommit en del frågor på pinnen. Inne i den mjuka pinnen är det en riktig glasspinne av trä som gör att den blir lätt att hålla i OCH även den är fastsydd. Det gick att sy i trä med symaskinen också. Den går inte att dra loss! :-)



Glassboxen är påfylld med flera sorter; piggelin och lakritspuck. Även dessa 59 kr/st
.


Wallies

Jag får många frågor om väggdekoren på Lovisas rum. Så här kommer lite info till alla er andra som undrar. Märket är Caselio. Det ligger 3 st blommor i varje och jag tror jag betalade runt 300 kr. Mina köpte jag i en lokal tapet- och färgaffär, men om man googlar lite så hittar man dom säkert på nätet också.  Blommorna kallas BIDIBUL och måtten är: L 18cm x H 56cm. Här hittar du lite bilder från Lovisas rum.





Bild: Caselio


Tavla till Kevin

Nu har min vinst kommit från skapat av mig! Så här fin blev den på väggen!




Tavelvägg på plats

Nu har jag äntligen fått framkallat mina svartvita kort och fått upp dom på väggen. Så här fint blev det! Jag kan varmt rekommendera crimson.se om du ska framkalla lite exklusivare foton som du t ex vill ge bort eller sätta upp på väggen. Det finns många olika format att välja mellan och även matt eller blankt fotopapper.



 

 


Brudparet är barnens farmor och farfar när dom är 16 sepektive 19 år. Gammal kärlek rostar aldrig! Nu är dom över 60 år.


 


Lollipop

Snart fyller Lovisa 5 år och då ska hon givetvis ha barnkalas. Hittade en rolig sak som man kan skriva ut från nätet via bloggen ShabbyBlogs, till klubborna. Här har dom använt  "klubböverdragen" till Alla hjärtans dag men jag tänkte skriva Lovisa 5 år istället! Vill du också ladda ner dessa så gör du det här.



Dessa fyra modeller kan du välja mellan.





Köksinspiration

Som ni säkert har läst så håller vi på att renovera köket och jag vet inte riktigt hur jag vill ha det med kakel och köksluckor osv. Har hittat massor med fina kök där varje bild har något som tilltalar mig. Om jag tar gobiten ur varje köksbild och gör det till mitt så måste det ju bli precis som jag vill ha det! Saknar dock lite retro i dessa bilder och det vill jag absolut ha hos mig. Vi får se hur det slutar....det är endel jobb kvar innan det är klart!


Bilder: LivingEtc

 


Ett gammalt skolhus

Utan för Ystad bor Konstnären Xenia Edberg Kledzig med sin man i ett gammalt skolhus. På utsidan ganska så tråkigt men på insidan så grafiskt och stilrent ut i minsta detalj! Modern design blandat med loppisfynd.


 Foto: Helene Toresdotter


Jag vann!

Det är inte ofta man vinner när man är med och deltar i någon bloggtävling men äntligen var det min tur! Jag vann en valfri illustration gjord av Malin med bloggen, Skapat av mig. Valde en brun tavla med K som i Kevin. Den kommer bli så fin i hans rum! Är du sugen på en egen tavla så kika in på hennes sida, där finns massa fint.



Bild: skapat av mig


Perlan Living 2 år

Perlan Living har 2 års jubileum denna veckan. Det firar hon med fri frakt hela vecka 20!!! En liten fågel är beställd till mina nycklar!



Bild: Perlan Living


Glasspinne

Nu finns även pinnglassen att beställa i grönt. Päronsplitt doppad i choklad :-). Är du sugen på en glass, kika in här för mer info om glassen.





Tavla på plats

Planschen från Ellie.se blev precis som jag hade tänkt mig och den passade perfekt i hallen. Tapeten, planschen, pinnsoffan....en perfekt kombination om du frågar mig ;-).



Dyr design till barnen

Visst är dyra designmöbler m.m även tilltalande till barnen? Mycket fint finns det! Men jag tror inte att jag skulle köpa en lådbil till Kevin för ca 20.000 kr. Fast vad är det som säger att man inte kan sno idén och försöka göra en egen?!


 

Bilder från: einrichten-design

 


Inred ditt växthus

Hittade underbara sommarbilder på styleroom som jag måste dela med mig av. Bilderna kommer från Therese underbara växthus. Vill du se mer av hennes lantliga hem så kika in på hennes blogg, Huset vid ån.

Visst längtar man till sommaren (och till ett eget växthus...)!?


Bild: Styleroom


Pinnglass

Snart har glassäsongen börjat på riktigt och då måste ju även jag fylla på med olika sorter. Först ut är Ananas split, sydd i velour såklart. Även glasspinnen är i velour men inuti är det en glasspinne av trä som gör att den blir lättare att hålla i och mycket mer stabil. Fler smaker kommer....nästa på tur blir Päronsplit! Här hittar du fler bilder med bl a päronsplitt.

Mått:17 cm lång (ink pinnen, 6 cm bred
Pris: 59 kr (frak och exp.avg tillkommer med 20 kr)
Beställning: Skickas till [email protected].
Betalning: Förskott in på konto
Leveranstid: ca 1-2 veckor






Ny klocka

För ett tag sedan så tipsade Jennys Hus om fina klockor. Jag har letat efter en klocka till köket och nu har jag hittat en. Ett riktigt kap till priset av 99 kr, köpt på Biltema!! Siffrorna är lösa så man kan göra det hur stor som helst. Min klocka är ca 70 cm i diameter. Så här ser den ut på väggen.


Rostigt

Är ute och letar bokstäver i alla färger och former på nätet och hittade till en butik som hade superfina bokstäver i rost. Dessutom så är det fraktfritt fram till söndag! Så skynda du också! Butiken heter Louise Interiör.


Bild: Louise Interiör


Mobilfodral från 139 kr

Beställ en väska till din mobil!

Mobilväskan är vadderad så den blir lite extra skyddad. Måtten på denna väskan är 8 x 12 cm. (mobilen får inte vara bredare än 6 cm för då blir det för trångt) Vill man ha en annan storlek så ordnar jag det också till en liten extra kostand på 20 kr. Har du en I Phone så skriv det i beställningen för jag vet måtten på den redan. Frakt och exp.avg tillkommer med 20 kr. Betalning görs i förskott.

Är du inte ute efter just denna färgmixen så kan du välja en helt egen som passar din personlighet och smak. Nedan kan du se alla vaxdukar du kan välja mellan och här för att välja innerfoder.

Maila din beställning till [email protected] med nummer på vaxduk och innertyg du är intresserad. Du får ett svarsmejl med all info om betalning osv. Glöm ej din adress!



Nu har bagerica fått en egen hemsida www.bagerica.se. Försäljningen fortsätter där, välkommen in!



















Sommarparadis

I dagens GP får man kika in Familjen Nohlströms västkuststuga. Vit bas med mycket färg och en härlig retrokänsla. I en stuga tycker jag det ska vara lite ihop plock. Det ska inte vara så perfekt. Hellre lite löst och ledigt än stramt och perfekt. Här skulle jag kunna spendera sommaren! Nu längtar man ännu mera till varma sommarkvällar.


Bild: Anna Danielsson


Tävlingen avgjord!

Nu är vinnaren dragen och det var Emma med bloggen eddiesmammaemma.blogg.se som vann!!! Stort grattis från mig och vicke-vire.


Vinnaren har fått info via mail. Vinsten levereras direkt från vicke-vire. Tack till alla som var med och tävlade!




Köksrenovering

Nu är golvet på plats, väggarna är tapetserade och panelväggen är färdigmålad. Det ända som återstår är listerna (dom som alltid dröjer lite innan dom kommer upp :-). Köksdelen med spis osv är i en separat del och den tänkte vi börja riva i efter sommaren. Så bilder på den delen för ni vänta på.

Det första som ska inhandlas nu är ett nytt köksbord och stolar. Jag är jättsugen på Eames stolen men inte min sambo. Måste försöka övertala honom ;-).


Än så länge är det väldigt kalt på väggarna, men tavlor osv kommer snart upp. Är lite sugen på kakao planschen även om den finns hemma hos många så tröttnar jag aldrig på att se den!


Sista chansen

Imorgon är det sista dagen för haklappstävlingen, kl 24:00 är det sluttävlat. Passa på om du inte redan har varit med! Gå in här för att lämna din kommentar!


Bild: vicke-vire


Tavelvägg

För ett tag sedan så skrev jag att jag köpt en ny kamera. Nu har jag äntligen börjat en fotokurs för att lära mig att bli lite bättre på att förstå mig på kameran och förhoppningsvis kunna ta lite finare bilder än innan. Det är kul att använda något annat än Autoläget när man fotar:-)

Till min nya tavelvägg i hallen är det tänkt att jag ska få upp lite nya svart/vita kort på barnen och nu tycker jag att jag har fått fram några bra kort. Här kommer dom, vad tycker ni?


När korten är framkallade så kommer ni få se det färdiga resultatet på väggen!


RSS 2.0