Julstjärnor i massor

På IKEA bloggen, Livet hemma så skriver man: "Varför ska man nöja sig med en adventsstjärna när man kan hänga flera i en klase? Fäst dem gärna i olika höjder" och visst är det snyggt!! Tänkte kanske apa efter denna igen....får fundera lite på vart detta skulle vara fint!Bild: Livet Hemma


Kul Jul

Lagerhaus är en butik som jag gillar massor! Dom har roliga prylar till ett bra pris. Här kommer massor med härliga saker som finns att köpa i butik nu och hör julen till! Priser hittar du här.
Bilder: Lagerhaus


Mini pepparkakshus

Googlade runt lite för att få lite ideér till annorlunda pepparkakshus. Det skulle vara kul att göra ett pepparkakshus som inte är så traditionellt. Då dök jag på något ännu roligare! Nämligen små små hus som man sätter på kaffekoppen. En perfekt kaka till kaffen, lagom stor och hur söt som helst! :-)

Dom små huset hittade jag på not martha. Där finns även mallar för husen.
Bild: Not Martha
Färglatt och retro

Det var ett tag sedan jag kikade in på Blafre butiken och det visade sig att dom hade kommit med massor med nyheter! Givetvis är det lika mycket färg som vanligt och alla mönster är så där häligt retro. Är sugen på att köpa ett bäddset till Kevin i julklapp med robotar på.

Bild: Blafre


Klöver

Jag har tidigare visat mitt fina grytunderlägg från Johanna.B. Nu finns det även fina kökshanddukar att köpa och givetvis är det klöver  även på dessa. Visst är dom fina!


Bild: Johannab.se


Tavelbelysning

Det har varit lite mörkt i hallen och i köket och jag har saknat lite mysbelysning. Nu är problemet löst! Tavlorna har fått belysning. Köpte väggspot från IKEA och satte upp över tavlorna. Dom tar väldigt lite plats och skapar ett mysigt sken. Kanske att man skulle kunna ha en lite svagare lampa i...Väggspoten heter Beryll och kostar 199 kr/st på IKEA. (det är svårt att fota en lampa i mörker och den lyser inta alls lika starkt i verkligheten)
Stickad lampskärm

Är du en hejare på att skicka då kanske detta kan vara något. Klä in dina lampskärmar med en skickad "tub". Är det så att du inte kan varken sticka eller vikar, så kan du ta en gammal stickad tröja som är över och klippa ut en lagom stor bit som passar lampskärmen och nästa ihop. Tänk bara på att inte använda material som är väldigt brandfarligt.


Bild: Pudelskern.atMera mjölk

Är sugen på en ny poster till köket. Har spanat på denna ett tag och nu när vi närmar oss jul så passar den ju ännu bättre, men den passar lika bra även om det inte är jul. Finns att köpa på favoritsaker.se för 199 kr. Måttet är 50x 70 cm.
 


Bild: favoritsaker.seEn traditionell jul

Visst är det mysigt med vikrade filtar, rutiga dukar och granris. Och massor med julpynt högt och lågt i rött och grönt!! En röd traditionell jul kommer aldrig gå ur modet. Den riktiga julstämningen infinner sig totalt. Jag kan nästan höra Peter Jöbacks julskiva och sprakandet i brasan! Jag vill ha jul nu...Bilder: Lexington


Mera glass

Har utökat glasssortimentet lite grann. Nu finns även lakristpuck och piggelin att beställa. Det blir aldrig förkallt för en glass! Fler sorter hittar du här!Pris: 59 kr/st
Frakt: 20 kr
Lev.tid: 1-2 veckor
Beställning skickas till: designerica@telia.com
Betalning görs i förskott.

All info gällande betalning osv får du i ett svarsmail.Stoff & Stil till Göteborg

Gissa om jag blev glad när jag läste att Stoff& Stil ska öppna en butik i Göteborg till våren! Jag köper mycket av mina tyger från dom. Hittills så har man inte kunna känna och klämma på alla tyger då deras enda butik ligger i Malmö men snart så...Jag kommer absolut hänga på dörren första dagen som butiken öppnar! 

Här kommer ett litet sytips från Stoff & Stil. Mjuka polkakäppar att dekorera med till jul. Jag blir lite sugen på att sy massor med olika i glada färger och dekorera en liten julgran till barnen.Bild: Stoff och Stil


RSS 2.0