DIY spegel

Gubis underbara spegel Adnet har blivit otorligt populär och syns överallt i inredningsvärden. Fler och fler leverantörer kommer med runda spelgar med ett hänge av något slag. Adnet spegeln är väldigt fin men kostar 4995 kr. Du kan enkelt göra en egen för en bråkdel av pengarna. Köp en spegel från IKEA och skärp på loppis eller H&M.
 
Här kommer en länk till en video som visar enkelt hur man ska gå till väga för att lyckas! Jag ska själv prova!
 
Bild: Artilleriet.
 

Stelton kaffetermos till kanon pris!

Just nu kan man köpa Stelton kaffetermos på Siba för 199 kr! Ord.pris är 599 kr. Men skynda dig för jag kan tänka mig att de tar slut fort. Jag fick tag på en vit och det var den sista. Så skynda fynda! 😊


Nya höstiga tyger!

Hösten närmar sig  men jag tycker inte alls att det är något negativt. Gillar hösten väldigt mycket med den höga luften och lite mörkare kvällar! :-)
 
Igår beställde jag lite nya höstiga tyger. Det brukar ta ca en till två veckor innan jag för leveransen då de skickas ända från USA. Men den som väntar på något gott...
 
Det går att förbeställa  redan nu om det är något tyg ni gillar som ni vill ha i er necessär, pennfack eller kanske på mjukismonster. Då mejlar ni bara till info@bagerica.se.
 
 
 
 
 
 

Vacker glasvas

Jag har länge sucktat efter Svenskt Tenns underbara vas Dagg, men det är så väldigt dyr så jag tycker inte den är värd det priset, 2500 kr.
 
Nu har Mio en vas som är otroligt lik och jag såg på instagram att den kostar 345 kr! Har inte hittad den på deras hemsida ännu men den finns med på många produktbilder, så nedan kan du se hur den ser ut. Visst är den lik!? Jag måste absolut ta mig en sväng till Mio för att ta en titt, och förmodlingen blir det ett köp.
 
Bild: Mio
 

Damejeanne

Stora fina glasflaskor är väldigt dekorativt både på uteplatsen och inne i hemmet. Min svärmor hade en stor fin damejeanne på vinden. De användes för flera år sedan till att göra vin i men nu stod den mest och samlade damm i ett mörkt hörn. Så den passade jag på att låna såklart!
 
 
Bilder från google och #damejeanne på instagram.

 

Nu står den på altanen men när utesäsongen är så har den en given plats i vardagsrummet! Ska se om jag kan hitta en mindre modell också. De finns att köpa dyrt i inredningsbutiker men om man söker på blocket så kan man göra en bra affär. Där ligger de på en 100-lapp.

 

Min altan fotat med mobilen.
 
 
 

Sy en rosdyna

Nu har Stoff och Stils hösttyger börjat ramla in på deras hemsida. Inför varje säsong eller högtid så brukar de bjuda på något gratis mönster. Denna gången var det en väldigt snygg och kul kudde/puff. Jag blir faktiskt sugen på att göra en egen. Du laddar ner mönster gratis här.
 
Ett plus till den snygga stylingen!
 
 
Bild: Stoff & Stil
 

Pallar du?

 
 
Bland Åhléns höstnyheter kan man hitta en klädd pall som påminner väldigt om Design House Stockholm pall, Björk. Så nu finns det en budget variant till alla er som gillar stilen men tycker att 2900 kr är lite för mycket för en pall. Åhléns variant kostar 599 kr (första bilden).
 
 
 
 
 

Shopping

Idag har jag spenderat hela dagen i Göteborg med min mamma. Det blev en del shopping, bl a detta snygga kaffemått från HAY. Köpt på Artilleriet. Dessutom var det perfekt storlek på skopan. Kan det bli bättre! ;)


RSS 2.0