Mysig lägenhet till salu

 
Det är inte så ofta som vi säljer bostäder som är så här stylade. Detta gillar jag!! Inredningen sitter som en smäck och lyfter lägenheten väldigt! Alla bilder hittar du här!
 
 
 
 

Folder i webbformat

Nu finns även den lilla foldern i webbversion. Det var väldigt kul att göra en webbbaserad variant och jag fick lite mersmak! Det finns hur mycket kul som helst, man kan t ex länka direkt till olika webbsidor mm! En mer utförlig och detaljerad katalog/broschyr kommer framöver kan jag tänka mig. Vill du bläddar i denna folder så klicka på bilden.
 
 

DIY - jordglob av papper

Har sett denna fina jordglob i papper på många bloggar och andra inredningssidor men aldrig riktigt sett vart den går att köpa eller om man kanske kan göra den själv. Men nu har jag hittat vart den finns att ladda ner helt gratis! Tack mormorsglamour!
 
Jag ska göra ett försök att vika ihop den själv i veckan! Bilder kommer när den är klar. Här hittar du den, ifall du vill vika en egen!
 
 

Liten folder

Har gjort en liten folder som kommer följa med beställningarna framöver. Inget märkvärdigt alls. Tanken är att man ska få lite inspiration och tips på de varorna som säljer bäst och vilka som är mina favoriter.
 
Ber om ursäkt för dålig kvalité på bilderna. Tagna med mobilen.
 
1. Framsida och baksida. 2 Mittuppslag 3. Sidan 3.

 
 
 

Altan

Förra sommaren byggde vi en ny altan. Den blev något större än tanken var från början men vi blev väldigt nöjda. Drömmer mig tillbaka till förra sommarens härliga grillkvällar och sköna stunder i soffan på altanen!
 
I år ska vi bygga färdigt räcket och en trapp. De fula blå plastmöblerna ska väck och nya ska inhandlas. Jag är inne på något grått i konstträ. De ska vara lättskött och inte behöver så mycket underhåll. Tar gärna emot tips!
 
Mina instagrambilder: @bagerica
 
 

Finaste alla hjärtans dag korten!

På fredag är det alla hjärtans dag. Vissa firar detta storartat medan andra inte bryr sig alls. Men ett litet kort tycker jag man kan ge för att visa lite extra kärlek.
 
Ramlade över dessa fina kort och jag tyckter de är så fina så några ska få flytta upp på väggen i vardagsrummet! Fri nedladdning på a pair & a spare! Länken finns här!
 
 

Skrivbordlampa

I julklapp fick Kevin ett skrivbord av tomten. Han är så glad över detta och käner sig som en stor pojk nu! Men han behöver ju en skribordslampa.
 
Ramlade över en väldigt bra rabatt hos ellos. 50 % på en vara + fri frakt. Här hitar du rabattkoden! Gäller till 10 feb, så skynda fynda! Beställde en gul lampa för endast 89,50! Den kommer passa perfekt i hans färgglada rum! 
 
Bild från mitt instagram: @bagerica
 
 

IKEA- bråkig

I Februari lanserar äntligen IKEAs nya kollektion bråkig i de svenska varuhusen. Är väldigt sugen att titta närmare på alla fina lådor som kommer i härliga pastellfärger. Dessa tror jag skulle passa perfekt i Lovisas rum när det är färdigrenoverat! Lite fina pasteller till allt det svarta och vita.
 
 
 

RSS 2.0