Chokladbollar

Kokosbollar, negerbollar, pärlbollar, chokladbollar...kärt barn har många namn. Kalla dom vad du vill, dom är iallafall väldigt goda! Nu kan du även beställa dom i mjukisform hos mig. 7 cm i diameter. 35 kr/st eller varför inte 3 st för 100 kr. (frakt & exp.avg tillkommer med 20 kr) Skicka ett mail till [email protected] med din beställning. Vem vill inte ha en chokladboll som varar förevigt :-)




Kaffe med mjölk

Av min kära sambo fick jag två fina Filippa K muggar till min "samling" & en ny mjölkkanna från Höganäs i julklapp. Roger vet precis vad jag gillar och vill ha (fast det är nog inte så svårt att undgå,-). Love you!




Nu är julklapparna på plats

Nu är julhelgen över och alla julklappar har kommit på plats. Kevin fick massor med fina saker till sitt rum. Helt i min smak. Undra på vems önskelista som dom stog på ? ;-) Fler smurfar till smurfsamlingen, en fin gul bubbla, ny ryamatta, fina ABC och 123-planscher (som ska upp på väggen), underbara små plåtburkar.






Ännu mera glass

Nu har jag sytt några till glassar och dom har även fått karamell strössel! Välj mellan jordgubb, vanilj eller choklad....vilken är din favorit? Ca 17 cm lång och ca 8 cm i diameter. 75 kr/st utan strössel 80 kr/st med strössel, frakt & exp.avg tillkommer med 30 kr. (beställer du fler saker så blir frakten en annan, fråga gärna) Leveranstid ca 1 - 2 veckor. Skicka din beställning till [email protected]. Betalning görs i förskott och all info ang det får du i ett svarsmail. Fler glassbilder hittar du här. Hoppas ni har haft en underbar julhelg!




Juletiketter

Petrified in pink bjuder på underbara julklappsetiketter som du kan skriva ut själv. Perfekt till sista minuten julklapparna. Gå in här om du vill ha dom i ett större format! GOD JUL TILL ER ALLA, HOPPAS IN FÅR EN UNDERBAR JUL!




Coorda Magazine

Fick upp ögonen för en inredningstidning, Coorda Magazine.se,  på nätet när jag fick en förfrågan om att vara med i ett minirepotage om hur jag firar jul. Här kan du läsa mer om min jul och få andra bra tips och idéer. Jag kommer absolut kika in där igen!



Kollage: Coorda Magazine






En bit påväg...

Nu har vi äntligen fått upp tapeten i hallen och den gröna färgen är ett minne blått, kommer INTE att sakna den ett dugg. Det är endel kvar att fixa. En bit vid entrén ska få kliners med golvvärme och lister ska på plats. Sedan ska nya saker inhandlas men det är den lätta och roliga biten.




På bild 2 så var det en brun pelare och brunt foder som min sambo hann att ta bort innan jag tog bilden. Här håller han på att relga upp för hålet.






Är väldigt nöjd med både tapeten och färgen, kommer bli så snyggt med det gula till! Än så länge är det kala väggar men inte länge till ;-) Fortsättning följer...






Ett ljus i mörkret

I fredags fick vi en underbart fin julklapp på jobbet. Har länge gått och trånat efter denna men tyckt det varit mycket pengar för en "glödlampa" så det har aldrig blivit av att jag köpt den. OCH SÅ FICK JAG EN...Den lyser jättefint när den är tänd. Den symboliserar lite vad jag jobbar med också, och det är inte design eller inredning. Vad tror du? ;-)






Juligt kök

Nu har julpynt kommit på plats och det är bara granen som saknas. Den kommer vi att köpa och klä i helgen! Här kommer några juliga kort från köket!





Mjuka kulor

Denna idén gillade jag! Fina personliga julgranskulor! Klä in dom i garn och häng upp dom i granen. Mjuka..fina och personliga.  Jag ska abolust pröva detta. Bild och idé från Sania och Susanna.

 




Cult design ger bort en gåva

Cult design har många fina produkter som tilltalar mig och det finns endel av deras grejer hemma hos mig. Hos vissa återförsäljare Sverige så kan man hämta ut en röd ketchupglasflaska GRATIS!! Förstår lite varför dom skänker bort dessa då dom verkar ganska så opratiska för just ketchup! Däremot så passar dom utmärkt som diskmedelspump, vänd bara texet bakåt så den inte syns så har en jättefin julig diskmedelspump, bra va! Tipset kommer från Jenny med bloggen Jennys hus. Har du inte kika in där så gör det. Otorligt fin och inspirerande blogg!!  Gå in här för att skriva ut kupongen som ger dig en gratis pump. (begränsat antal så skynda, skynda)

 

 


Gult är en härlig färgklick

Nu börjar hallen så sakta bli klar. Väggarna är målade 3 gånger med olika gråa kulörer och nu tror jag vi har hittat rätt. Tänk att en grå färg ska vara så svår att hitta, antingen är den för blå eller för beige eller för lila. Den vi valde känns helt rätt tillslut! Det runda hålet är uppe och nu är det bara en vägg som ska tapetseras. Från början hade jag tänkt mig cerise som kontrast färg till allt det "färglösa" men nu är det andra planer :-), GULT har jag tänkt med ev någon till färg. Första gula saken är köpt och det är en plansch som jag länge har velat ha. Nu vet jag exat vart den ska sitta så ett köp av denna var given! Bilder kommer så småningom på hallen.

Bild: petrified in pink




Fin förvaring

Det är alltid kul att spara saker och ting i fina bukar, korgar, mappar, askar....listan kan göras lång. Det blir både fint att titta på + att det är bra förvaring. Jag inbillar mig att om man har fina saker att förvara allt i så kanske man håller bättre ordning!...(eller är det kanske ett svepskäl till få shoppa lite mer ;-). Hittade en sida som hade massor med fint för alla dina saker som ska ta vägen någonstans när du inte använder dom. Här kommer några favoriter. Kika in på deras hemsida med det passande namnet förvara.


 

 

 


Söta små pappersdjur

Har sett dessa små söta pappersdjur vid ett flertal tillfällen men aldrig vetat vart dom kommer ifrån eller vart man kan köpa dom. Nu har jag hittat rätt. Ugglorna är underbart söta! Tyvärr så ska jag nog inte köpa dessa när barnen är små utan det får bli när dom är blir lite större och inte gör sönder allt. Finns att köpa här. Man får sätta ihop dom själv och kostar från 7 pund/set. Design Mibo Lightning and Homewares.





Vårnyheter

Det känns lite fel att skriva om vårnyheter mitt uppe i julrushen men jag kunde inte låta bli. Lagerhaus är en butik som jag alltid besöker när jag åkter till Göteborg. Deras design och priser är helt i min smak, mycket färg och retro, I LIKE!! Har ni missat deras nya hemsida så gå in och kika genast. Väldigt bra överblick över alla produkter och man kan till och med välja vilken färgskala man vill titta närmare på. Här kommer några favoriter som kommer till våren. Jag kommer garanterat köpa några av dessa...



Bilder: lagerhaus


Julklappar påväg

Nu är dom flesta julklappsbeställningarna skickade. Det finns fortfarande möjlighet att beställa för att få sin leverans innan jul, om det är någon som funderar. Skicka bara ett mail.

Mina nya labels är påsydda och det blev riktigt bra tycker jag själv.  Har även gjort nya etiketter som sitter på varje liten kaka. Detta paketet är till en liten tjej i Växjö, hoppas hon blir glad och leksugen här hon öppnar sin klapp.






Julpynt

I helgen köpte jag en litet rådjur i glitter på Åhléns som passar utmärkt i mitt vardagsrum! Lagom julig och perfekt till min rådjurstavla. Ibland är de, det lilla extra som gör det fulländat. Kanske att han får stanna kvar även efter jul...



Härliga bilder

Här kommer 4 st härliga bilder som har sin speciella stil. Varje bild har något som tilltalar mig. Rolig och smart förvaring på dom översta bilderna. Är mer och mer sugen på färg och det får man verkligen i dom andra två bilderna. Härligt med starka färger som grönt och rött!

Bild: easy living



Nya labels

Idag har äntligen mina nya lables kommit! Som jag har väntat...Nu på kvällen så har symaskinen gått varm och jag har hunnit med ganska mycket. Så alla ni som har en beställning liggande hos mig, nu är varorna påväg! (ursäkta dålig bildkvalitét, svårt att få fina bilder i mörkret)

 


Fint med mossa

Nu har kransen kommit upp på dörren. Det blev en mosskrans detta året också men med lite annat smått & gott, pärlor, najtråd, trollhassel, murgröna och buxbom. Ett litet hjärta blev det också. Detta köpte jag färdigt, men har dekorerat det lite.






På väg mot julen

Nu börjar det bli lite kallare ute och vi har gått in i december, så lite julkänsla börjar faktiskt infinna sig! Det cerisa har fått flytta ut ur vardagsrummet för ett tag och ersatts av grått, silver och rött. Lite mer rött kommer när vi närmar oss jul. Renen klippte jag ut från ett silvrigt papper och så här såg den ut innan.



RSS 2.0