Roligheter

Som ni säkert sett tidigare så tycker jag om när det finns lite lekfullhet i inredningen. Här kommer massor med roliga detaljer!




Bild: Invotis Orange




Lyx vs budget

Arne Jabobsens lampa AJ är en klassiker som alla inredningstokiga trånar efter. Synd bara att dom är så himla dyra! Men som alltid så brukar det dyka upp "kopior". När jag var på Bauhaus här om dagen så hittade jag just en lampa som var väldigt lik orignalet och betydligt billigare! Vad föredrar du...orginal eller kopia?


Bild: Svenssons i Lammhult, Bauhaus


Marint från H&M

Det blir ljusare och ljusare ute och vi närmar oss sakta våren! Här kommer lite härlig sommar inspiration från H&M. En stuga på västkusten med denna inredningen....ja tack!

 

Bild: HM


Hobbs taklampa

Hittade denna underbara lampa via Johanna.B, och jag blev lika kär i den som hon!! Det är LampGustaf som har kommit med denna fina vårnyhet. Skärmen är i vitlackad metall. Detaljer i krom. Textilkabel. Finns även i lila.

Finns att beställa på belysningsdesign.se  Just nu 995 kr även fri frakt. Denna hade passat så bra i mitt kök....vill ha!!


Bild: Belysningsdesign


Bindväska

Tidigare har jag bara sytt tampongväskor men nu har jag även gjort en lite större modell där man även får plats med sina bindor. Måtten är ca 14X14 cm och man får gott och väl plats med 3 st. Som vanligt designar du din egen och vaxduk och innerfoder hittar du här, eller så mailar du över en färg du önskar så fixar jag det åt dig. Pris 50 kr/st. Frakt och exp.avg tillkommer med 20 kr. Skicka ett mail med din beställning till [email protected] så berättar jag mer.  

Trevlig kväll!




Till alla er...


Bild: Signerat


Matta

Nu är mattan på plats i köket. Jag är supernöjd! Här kommer dom utlovade bilderna som jag skrev om här om dagen. Även en liten tjuvkik på det nya köket. (OBS! Lådfront under ugnen saknas)




Trasmatta

Idag köpte jag en jättefin trasmatta till köket på Åhléns. Är lite trött på alla plastmattor, så denna blir perfekt i köket. Ett stort fördel är att den är väldigt mjuk att gå på, plus att inte en smula kommer synas! Innehåller alla färger så det går att mixa och matcha med vilken färg som helst! 70X200 cm kostar 149 kr!  En bild på hur den blev på golvet kommer inom kort...(finare i verkligheten än på bilden nedan)



Bild: Åhléns


Klädhängare

Behändlig klädhängare som tar minimalt med plats när den inte används. Hängaren Wardrope består av ett 3 meter långt rött rep med fyra flyttbara krokar i vitlackad metall och en två decimeter lång tyngd längst ner. En rejäl takkrok medföljer också. Finns att köpa på Designtorget för 750 kr.

Dessa skulle jag kunna tänka mig att ha i ett hörn sovrummet och hänga mina kläder på.


Bild: Designtorget


Salt och pepparkvarn

Har länge letat efter höga salt och pepparkvarnar, i traditionell modell. Tyvärr utan större lycka. Men idag har jag hittat rätt! Mios vårkatalog kom med posten idag och där fanns dessa kvarnar med. Dessutom så fick man med en rabatt kupong så om man handlar för över 300 kr så får man 100 kr i rabatt. Kan det bli bättre, bra pris och rätt design! Pris 199 kr/st.


Bild: MIO


Färgstarka tyger

Vårens nyheter från Stoff och Stil bjuder på mycket färg och härliga mönster. Blir sugen på att beställa massor med tyger!! Här kommer ett smakprov ur nya katalogen. Vill du se mer så gå in här.




Vår i köket

Julen är bortstädad för länge sedan och lite ljusa härliga vårfärger har kommit in istället! Har klippt ut glödlampor från dekorplast och satt upp på väggen, ni känner väl igen dom....finns att köpa hos FermLiving men mina är betydligt billigare. Min nya brickhållare från Designtorget har kommit på plats , så nu är jag på jakt efter en ny fin bricka! Motiven i ramarna är vykort från Isak.






RSS 2.0