Juliga bakverk

 
På söndag är det äntligen första advent och man får fira julen på riktigt! :-) Jag har sytt dammsugare i juligare kostym. I matbutikerna heter dom pepparkaksrullar så då får de heta samma här!
 
Har även sytt polkagriskäppar. I toppen finns ett tunt sidenband så de går att hänga i granen! Båda är sydda i velour såklart!
 
Lägger upp de på hemsidan i helgen! Kommer endast säljas under juletid.
 
 
 

Vägg konst

Väggkonst behöver inte vara en tavla eller vanlig svart väggdekor. Varför inte klippa ut bokstäver ur en tidning och skapa ett fint budskap! Passar perfekt i ett kaxigt tonårsrum. Jag sparar detta i minnesbanken tills mina barn är lite större!
 
Bild: Style-files.com

Lego DIY

Snubblade över lite kul lego pyssel! En kul och väldigt lekfull detalj som barnen kan vara med och bygga. Vill man inte ha den i köket så kan man ju bygga en mindre burk till t ex pennor, bara fantasin sätter stopp!
 
Trevlig helg!
 
Bild: Houzz.com

Vimpelfest

Många som jag är förtjusta i vimplar och man kan se dem i vart och varannat barnrum! Du kan sy egna av papper eller tyg. Ännu enklare är att göra små hål i vimpelhörnen med en hålslagare och trä i ett snöre! Klart!
 
Vill du inte sy en egen men ändå ha en egen personlig touch så kan du beställa av mig. Mer info hittar du på www.bagerica.se
 

Pepparkaksbak

Idag är det mörkt och regnigt, precis som en vanlig novemberdag. Då hållet vi oss inne och bakar pepparkakor istället! 


Fint till advent

Årets adventsljusstake blir inte fyra blockljus på en stor bricka som det har varit några år nu i mitt hem. I stället apar jag efter Frida Ramstedts tips. Fyra kronljus i kaffekopparna! Så enkelt men ändå väldigt fint. Häll sand i koppen först innan du sticker i ljuset så står det stadigt. Dekorera med något du tycker är fint. Det kan vara allt från mossa till polkagrisar.
 
Bild. Trendenser

På kurs

Det har varit lite tyst här ett tag. Det beror på att jag varit på kurs i Stockholm, så nu är jag fullproppad med information. Bodde på Hotell J i Nacka, ett design hotell som låg precis vid vattnet. Jag hade tur som fick ett rum med havsutsikt! Ett väldigt mysigt ställe i New england stil. Lika roligt som det är att åka bort en sväng lika skönt är det att komma hem igen!
 

Fira far!

På söndag ska vi fira alla pappor lite extra! Hittade den perfekta presenten på Lagerhaus.  En fin mugg med fluga för endast 59 kr, som hittat!
 
Bild: Lagerhaus

Hem till salu!

Älskar att surfa runt på hemnet och kika på fina våningar och stora hus! Fastande för en fin lägenhet på Vasagatan i Stockholm. Väldigt smakfull inredning och unik på många sätt! En fröjd för ögat!
 
Bilder: Bjurfors
 

Pysselbok

Har tidigare skrivit om pysselboken "Kreativ mamma – bloggernes beste hobbyprosjekter".  Nu har jag fått hem boken och börjat kika i den! Det finns väldigt många kreativa människor här i norr som har så många roliga tips och ideér på olika projekt. Det finns något för alla, lite enklare saker som man kan göra med barn men även lite mer avancerade! Jag har visat bilder på facebook och instagram men missat det här!
 
I boken bjuder jag på mönster och beskrivning på hur du går tillväga för att sy ett eget mjukismonster, färgglada glassar eller mjuka kondiskakor. Vill du inte sy egna så går det såklart att beställa av mig via www.bagerica.se
 
Kommer lägga upp en länk inom kort så att du kan köpa ditt egna ex av boken. Boken är på norska men det är bra bilder och tydliga beskrivningar så man fattar ändå! :-)
  
 
 
 

Tips inför halloween!

Med enkla medel kan du få den perfekta "horror" stämningen hemma. HAPPY HALLOWEEN!
 

RSS 2.0