Hide & Seek

Dom flesta känner säkert till Mr Perswall, ledande inom personliga tapeter. Deras senaste kollektion "Hide & Seek" passar utmärkt i barnrummen. Kollektionen är ganska så stor och här kommer några av mina favoriter. Fler hittar du här! Bild nr 4 hade varit läcker att ha på golvet, om det är så praktiskt vet jag inte, men det hade blivit en perfekt bilväg för barnen! Priset är 299 kr/m2.


Bild: Mr Perswall




Tjuvkik

Nu har äntligen glaset kommit på plats och alla aluminiumlister sitter där dom ska. Nu är det bara lite ljus, en fönsterbräda, en lackerad fläkt och några lister som fattas.

Bjuder på ett litet hörn så länge. Bilder på hela köket kommer när allt är på plats.






Påskvas

Idag har vi haft påskmiddag och födelsedagsfirande för Kevin. Vi hade verkligen tur med vädret så det fick bli långbord ute på altanen.

Frida Berglund som driver bloggen Trendenser tipsade om fina påskdukningar och jag blev inspirerad av att använda äggskalen som små vaser. Väldigt enkelt och mycket dekorativt. Slå bara hål på toppen av ägget med en vass knit, kasta ej innehållet utan gör något gott av det, placera äggskalet i en äggkopp för att det inte ska välta. FÄRDIGT!


Kevin 3 år

Idag fyller min lilla kille 3 år! Tänk vad tiden går fort. Grattis älskling på födelsedagen!! Ikväll blir det pannkakor, chokladbollar och glass.


(Bilden är tagen förra sommaren)


Lappteknik på väggen

Förra veckan så visade jag en härlig gul tapet från carma.se. Även denna tapet kommer från deras senaste kollektion Room Seven, roliga mönster och mycket färg! Supermysig om du frågar mig!
 

Bild: Carma.se


Påskfat

I helgen var jag ute och plockade lite smått och gott i skogen för att göra en fin bricka till bordet. Kom hem med allt möjligt; mossa, lingonris, björkris (en och annan mask :-)....Dekorerade ett fat och planterade små påskliljor i ljuskoppar.

Än så länge står brickan ute men tänkte de skulle få flytta in när alla småkryp har gett sig av. Då ska jag även sätta dit några ljus.


Gult på väggen

Gult är inte bara påskens färg, den passar året om tycker jag! Så varför inte tapetsera väggarna i gult. Blanda både randigt och prickigt så får du en härlig mix. Skulle absolut kunna tänka mig att tapetsera ett barnrum i gult
 och blanda upp med rött och grönt! Kanske ett kommande projekt...?


Bild: Carma.se


Sveriges snyggaste barnrum

Svensk fastighets förmedling har en tävling, där äran, en iPad 2 och en hemma-hos-artikel står på spel och jag är med och tävlar med Kevins rum! Ni får gärna gå in och rösta på mig! Rösta gör du här!




Fem fina fåglar...

Har sytt flera små prasselfåglar den senaste tiden och tänkte dela med mig av lite bilder. En perkfekt liten gåva att ge bort till en liten nyfödd bebis. Även väldigt fina att dekorera med...kanske i påskriset? 59 kr/st. Kika in här för mer info.


Vårigt kök

Som ni säkert har läst så håller vi på att renovera vårt kök och det känns som vi aldrig ska bli klara! Tanken var att vi skulle tapetsera i helgen...men nu ringde dom från färgaffären och sa att tapeten hade utgått! Så nu måste vi börja om...är ute efter en ljusturkos tapet. Tar gärna emot tips om det är någon som vet vart jag ska börja leta. Ungerfär så här har jag tänkt.

Här kommer några härliga bilder på ett ljust kök med våriga färger. Älskar FLY lampan från Kartell. Även om den har funnits ett tag så har defintivt inte jag tröttnat. Just denna färgen hade passat perfekt hemma i mitt kök. 


Bild: Dwell


Hem till salu

En barndomsvän till mig säljer sin underbara lägenhet i Göteborg. Hon jobbar idag med inredning och styling och driver sitt egna företag Bagge Inredning. Detta syns verkligen på dessa bilder. Precis i min smak, varje liten detalj är helt perfekt! Vill du se ännu fler bilder så kika in här

 
Bild: Stadshem


Fint till påsk

Nu märks det både ute i affärerna och i alla webbshoppar att det inte är långt till påsk. Butikerna är fulla med härliga påsksaker.

Här kommer lite härligt pyssel. Du kan ladda ner mönster här. Själv blev jag sugen på att göra ett fint påskfat med mossa, ris  och små lökväxter mm..som på bild 1.







 
Bild: Stoff och Stil


RSS 2.0