Så skapar du en mysig uteplats!

Varje säsong skriver jag små inredningstips i folderform på jobbet. Och nu kom turen till sommaren. Dessa små foldrar delas ut i brevlådorna och är med på visningar. Varje mäklare har en unik med en liten text om sig själv och även kontaktuppgifter mm. Denna gången ger jag små tips om hur du skapar en mysig uteplats eller balkong. Tänkte att ni också ska få del av tipsen!

 

Sommaren står för dörren och det är dags att flytta ut i trädgården. Här kommer några små tips på hur du skapar en mysig uteplats för lata dagar i solen! Mattor, filtar och kuddar skapar en ombonad och mysig uteplats. Dekorera med lyktor och ljusslingor så kan du njuta långt in på natten. Plantera blommor, små träd och färska örter i fina krukor. Välj växter som doftar gott och en bonus är om de går att äta. Exempel på ätbar blomma är den fina styvmorsviolen.

 

 

 

 
 
Bilder. Pinterest
 
 

 

 


Valle Val

Igår sydde jag klart en ny liten krabat till mjukis skaran, Valle Val! Fått massor med fin respons på facebook och instagram, så kul att ni tycker om honom lika mycket som jag.
 
I helgen kommer han läggas upp i webshopen, men det går att beställa redan nu om man önskar. Priset är 189 kr och han är ca 30 cm lång. Vill man ha något annat tyg så hittar man alla olika på bagerica.se Mejla mig på info@bagerica.se om du har frågor eller vill beställa.
 
Trevlig helg!
 
 

Pinterest

Jag har länge haft ett konto på pinterest och några få mappar, men så mycket mer har det inte varit. För er som inte vet vad det är så är det en digital klippbok kan man säga. Man kan följa andra och även söka fritt. Har du aldrig var där inne så tycker jag absolut du ska kika in!
 
De senaste månaderna har jag gått helt bananas och blivit smått pinterest beroende. Det finns hur mycket inspiration som helst! Mitt fokus just nu har varit att hitta svart/vita foton och tavelinspo. Har även letat inspiration till barnrum/ungdomsrum, uteplats, växter mm.
 
Har fyllt på i mina mappar så vill ni följa mig så hittar ni mig här . Några olika mappar som ni hittar hos mig är; DIY, kidsroom, fabric, flowers, on the wall, outdoor. Happy pinting!
 
 
 
 

Benen på plats

Är mindre och mindre aktiv här på bloggen och hänger mest på instagram (@bagerica). Men jag vill inte släppa bloggen helt utan kommer skriva lite när lusten faller på. Här kommer en bild på benen när de är på plats som jag utlovat. Du hittar dom här ifall du är sugen på ett par snygga spiror till din möbel!

 

 

RSS 2.0