DIY - klädställning

Via weekday carnival hittade jag denna supersnygga klädställning. Koppar, trärent och enligt bloggerskan ett enkelt DIY, detta måste jag absolut prova. Har en tom hörna i vårt sovrum där denna skulle passa perfekt!
 
Du behöver rundstav (28 mm), tre kopparböjar i samma storlek och lim! Lycka till! 
Bild: Weekday carnival
 

DIY - Mini eames elephant

Denna lilla designelefant är ganska dyr i butik men du kan faktiskt göra en egen. Orignal elefanten är en större modell i plast och går att använda som pall. Gör du en egen så kanske den inte blir så stabil och stor men lika söt för det..och nästan helt gratis! 
 
Beskrivning och mall på hur du gör din egna lilla elefant hittar du här!
 
 

Pläd dip dye

Snyggpläd hos Ellos! Har plädar i överflöd hemma men denna kan jag nog inte låta bli! Pris: 499 kr. Just nu har det 40 % rabatt på en vara så då blir den ju nästan gratis! :-)
 
Bild: Ellos
 
 

Station AJ bordsklocka

Idag fyller min underbara sambo år och givetvis ska han få en fin present! Han har länge önskat sig en ny väckarklocka så denna fick det bli! Snyggaste väckarklockan om du frågar mig!
 
Bild: Svensson i Lammhult
 

Origami diamond

Via design and form hittade jag en väldigt fin origami diamant. Väldigt bra sysselsättning om man vill skingra tankarna lite, för det gäller att vara fokuserad och att ha tungan rätt i mun annars blir det fel. Visst blev den fin!? Jag ska vika fler ikväll i olika fäger och mindre storlek. Denna är gjord av ett vanligt A4. Länk till hur du gör hittar du här.
 
 
 
 
 
 
 

Hem till salu

Ni som har läst Plaza Interiör har redan sett detta underbara hem. Det är Hanna Wessman, känd från Äntligen Hemma, som har homestylat lägenheten inför försäljning och nu ligger det ute till salu på fastighetsbyrån. Ni kan se fler fina bilder här.
 
 
 
Bilder: fastighetsbyrån.se
 
 
 
 

RSS 2.0