Snart öppnar nya bagerica.se

Nu känns det som jag är ganska så klar med den nya shoppen. Om allt går som det ska så öppnar den på söndag! Fler produkter kommer läggas upp efter hand. 

Nyckelväskor

Syr upp nyckelväskor förfullt till den nya webhoppen och här kommer ett smakprov på några. Har fler varianter men har inte hunnit fota dom ännu. Bild på både utsidan och insidan av den lilla tetran. Pris: 75 kr/st.
 
 
 
 

Sminkväska i ny kostym

Uppbyggnaden av min nya hemsida/webshop förtsätter och förra helgen så blev det fotografering av sminkväska. Lite nya mått och några justeringar från hur den har sett ut tidigare. Bl a dragkedja i paselliga färger och spetsen är borta. Kommer även finnas i liten, mellan och stor modell. Så här ser mellan modellen ut.
 
 
 
 

Pennfack

Jag jobbar för fullt med den nya webbshoppen och det går sakta men säkert framåt. Nu när det är så mörkt ute så går det bara att fota på helgen tyvärr. Så det kommer ta lite tid innan det är klart…men den som väntar på något gott! 
 
I helgen fotade jag pennfack, här har ni några av bilderna. Ni får även en liten sneek peak på hur den nya webbshoppen kommer se ut. Det är absolut inte klart ännu mer produkter ska läggas in och loggan ska förstoras. På den nya sidan kan man se fler bilder per produkt och även betala direkt med kort. Allt är uppbyggt på ett mycket bättre sätt! Ni kommer se bättre när den ligger ute och det går att navigera runt.
 
Loggan har även fått en liten uppfräschning med lite nya färger och en liten ”bullig” bård.
 
 
 
 
 
 

Loppisfynd - Ton Chair 18

För ett tag sedan köpte jag en caféstol för 50 kr på en lokal loppis här i stan´. Den behövde inte ens någon ny färg, den var redan svart och fin! När vi är klara med vårt sovrum så ska den få stå där. Fram till dess så får den stå i vardagsrummet och vara vacker! 

Denna stolen går att köpa ny för ca 1450 kr här! Så ut och jaga på loppisarna där kan du garanterat göra fynd!!

 

 
Bild: Olsson & Gerthel
 
Mobilbild från mitt vardagsrum
 
 
 
 

Nya tyger på väg in!

På senare år så är min absolut största last fina tyger! Jag kan sitta i timmar och leta. Nu har jag faktiskt börjat lite smått att designa själv. Har hittat en bra sida där man får hjälp med det mesta. Jag behöver bara ladda upp ett mönster så trycker de upp och även säljer för min räkning! Ni får se mer när det är klart!
 
Men jag kommer såklart att köpa färdig också och igår beställde jag lite nytt! De två översta bildera när laminerat tyg och de andra är bommullstyg. Snygga va?!
 
 
 
 
 

RSS 2.0