Lyx eller budget

Jag har kärat ner mig totalt i en stol...om man nu kan det;-). Ju fler blider jag ser desto större ha-begär får jag! Dock är orginalet så väldigt dyrt och det är inget jag har råd men. Men jag hittade en likvärdig stol på Svenska hem, där man tydligt se vart de hittat sin inspiration. ;-) Jag tycker nog att orginalet är snäppet snyggare. Vad tycker du?
 
 
 
 
Stol 1: Delta från Svenska Hem, 1350 kr, Stol 2: Y-stolen design Hans J. Wegner, Svenssons i Lammhult, 6380 kr.
 
 
 

Altanbygge

Altanbygget är i full gång hemma. Det har tagit lite längre tid än vad vi hade räknat med, men så är det väl alltid. En sak är säker, det kommer bli väldigt bra när det är klart. Jag har tänkt att ha en ljusslinga hängande i taket och inte blir jag mindre sugen när jag ser denna härliga bild. Den lyser fint när solen gått ner.
 
Liknande finns att köpa på bl a granitIKEA och lagerhaus.
 
Bild: Sköna Hem
 
 

Utemöbler sökes

 
 
 
Jag är på jakt efter nya utemöbler men jag har inte riktigt hittat rätt ännu. Framförallt är det en hörnsoffa helst i konstrottning som är det största problemet. Tips på prisvärda soffor tas tacksamt emot! :-)
 
En tanke är att bygga en själv av lastpallar. Fast jag vet inte om de är så sköna att sitta i, men snygg att titta på är de ifallfall! :-)
 
Länk till hur du bygger din egen lastpallssoffa (bild 3) hittar ni här:
 
 
 
 
 
Bild: Sköna Hem
 
 
 

Mässing

Att koppar och mässing är väldigt poppis har väl ingen missat, och jag gillart´. Har fyndat 2 st fina mässingljusstakar på loppis för 15 kr/st. Men jag vill ha fler! :-) En fin mässingsamling som på bilderna nedan hade passat fint!
 
Trevlig helg till er alla!
 
 
Bild: @bagerica
 
 
 
 
Bild: Hus & Hem

Barfota

I sammarbete med Hemtex så har Lisa Bengtsson släppt en härlig Barfota kollektion. Jag är lite sugen på den avtorkningsbara duken till min uteplats. Fler fina produkter hittar ni på hemtex sida. Jag får nog ta mig en tur till Hemtex i helgen!
 
Bild: Hemtex
 

RSS 2.0