Vägtejp

Snart fyller min lilla kille 3 år och något som han tycker om är att köra med bilar. Har länge funderat på att göra egen bilväg av dekorplast men det går ju mycket fortare och blir förmodligen bättre med färdig vägtejp. Jag är bara lite ororlig att den inte ska gå att ta bort från golv och bord när man har tröttnat. Är det någon som har egen erfarenhet?


Tejpen finns att köpa på barnvanligt.nu. 98 kr för 50 meter.
Kommentarer
Postat av: Maja

Nej den går inte att ta bort!

Vi hade satt upp tejpen på en garderob och på golvet och har nu jättefula klisterrester som inte går bort dessutom lossade färgen på garderoben när vi tog bort tejpen. Supertrist.

2011-03-09 @ 21:56:27
Postat av: Cissi

För oss funkade den perfekt! Vi har vanliga trägolv och tejpen har klistrats fram och tillbaka både i pojkrummet och i TV-rummet utan att lämna märken! Det är nog olika på olika märken kanske, vår var från Barnvänligt. Lycka till! // Cissi

2011-03-10 @ 12:02:40
Postat av: Lina

Jag tycker att det är en jättebra ide. Har hört att den inte alls ska vara svår att ta bort.

2011-03-10 @ 12:49:46
URL: http://husochbus.webblogg.se/
Postat av: Jennie

Nej den går inte att ta bort! Har haft den i båda pojkarnas rum och det var ett jättejobb att ta bort den i Viktors rum. Där solen lyst in var det nästan omöjligt att få bort den! stod när jag beställde den att den inte skulle vara svår att får bort med det stämde inte!

2011-03-10 @ 15:59:32
Postat av: Liza

Vi har den klistrad på ovansidan av några köksskåp vi har i lekrummet och nu efter någon månad går den lätt att få bort utan att lämna limrester, dock kan jag tycka att det inte var världens bästa kvalitet då det vita inte är helt vitt utan lite av den gråa färgen följer som med från lagret under. Detta är ju såklart inget vår dotter tänker på utan tycker ju såklart att den är tokfiffig!

2011-03-11 @ 15:56:56
Lämna gärna en hälsning!
Kramar Erica

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0