Syhörna

Jag ska få en egen syateljé!...eller det kanske var att ta i. Ett eget hörn i vårt data/gästrum, men lika glad är jag för det. Nu slipper jag  kånka upp symaskinen på matbordet varje dag. Såhär tänkte jag: Svärmor har en blåpinnstol på vinden som jag tänke fråga om jag kan ta och måla svart, lampa och skrivbord ska jag köpa på IKEA och stringhyllan har jag en liggande som ska målas och sprayas svart. Vad tror ni?

Bilder: IKEA & String
Kollage: Erica
Kommentarer
Postat av: Lina

Det låter jättefint! Skulle själv vilja försöka få ihop ett syhörn..

2009-08-13 @ 14:52:03
URL: http://bullmammas.blogg.se/
Postat av: FURNISH.etc

Vad härligt med en egen liten syhörna! Skulle jag också vilja ha, men i brist på utrymme får jag nog fortsätta dra fram maskinen på matbordet :S2009-08-13 @ 16:48:46
URL: http://furnish.blogg.se/
Postat av: Be Inspired -Inreding och design

Du är så go. Jag har fått tag på en återförsäljare och har idag beställt mig NIO stycken stolar utav dem hihihih.

Kraaaaaaaaaam Sofie

2009-08-13 @ 22:51:13
URL: http://decoratemebaby.blogg.se/
Postat av: Be Inspired -Inreding och design

Jag beställde direkt från: ommdesign.se. Man måste maila dem om det! Fast man kan inte beställa styckevis, utan i set om 9st = 7llkr + frakt =)Kraaaaaaaaaaaam

2009-08-14 @ 05:33:10
URL: http://decoratemebaby.blogg.se/
Postat av: Malin Inspiration&design

Det där kommer bli superduper!! :) Den där Ollestolen har jag. :) Fyndade den på Ikeasfynd, gav 40 spänn. :) Ett kap!Jag längtar tills min blogghörna är klar. Har med tänk ha en stringhylla ovanför skrivbordet. :) Men först ska den målas om... :)Ha en fin dag!

2009-08-15 @ 10:46:27
Postat av: Dahlarna

TACK för snäll kommentar hos mig! Vad kul med en ny läsare som lämnar avtryck bland kommentarerna :-)! Du är så välkommen! DU har också en jättefin blogg. Lägger till dig på BLoglovin'.Det kommer att bli kalasfint med din egan syhörna! Jag syr inte så jättemycket, men det är alltid lika jobbigt att konka runt på symaskinen... Önskar mig också ett nytt arbtersrum/gästrum med möjlighet att kunna sy. Det är vårt nästa projekt - fast det dröjer nog lite tyvärr.

Ha det så bra!

2009-08-15 @ 17:50:41
URL: http://dahlarna.blogg.se/
Lämna gärna en hälsning!
Kramar Erica

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0