Toaletten

Visar några små bilder från gästtoaletten. Om allt hade gått som planerat och som vi ville så hade det varit klart nu och vi hade varit nöjda och glada över att det äntligen var klart! Tyvärr så blev inte den gråa fondväggen alls bra:-(.

Hittills så har min sambo renoverat och fixat det mesta själv här hemma men denna gången så kände vi att vi ville ha hjälp av en riktigt hantverkare, bara för att vi inte riktigt hade tid och även för att vi ville ha det rakt och snyggt och fackmässigt gjort! Men så blev inte fallet.

I fredags när spegeln kom upp på väggen och när vi fick kopplat elen och tänt ljuset så ser väggen helt katastrof ut! Plattorna sitter inte riktigt rakt under varandra överallt och några sticker ut och några är lite väl långt in. Ni kan se lite av detta på bilden till höger under spelgen. (vill inte visa helt hur fruktansvärt det ser ut). Imorgon kommer dom hit från firman vi anlitade för att kika på väggen så får vi hoppas att dom tar på sig detta och gör om det! Det är så tråkigt när resultatet blir sämre än vad det hade blivit om man gjort det själv!


Vi får se vad som händer imorgon.....
Kommentarer
Postat av: nook elin

Nej men fy vad tråkigt! Hoppas det löser sig idag! Kram

2012-04-24 @ 06:47:20
URL: http://nook.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Typiskt! Hoppas de gör om och gör rätt!

2012-04-24 @ 07:10:52
Postat av: Maria

Håller tummarna att det åtgärdar väggen utan en massa tjafs!! Lycka till!!

2012-04-24 @ 07:54:39
URL: http://cupcake.blogg.se/
Lämna gärna en hälsning!
Kramar Erica

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0