Återvinning!

Lastbilar, bilar eller helikoptrar gjorda av gamla burkar. Rättvisemärkt. Hantverk från Madagaskar med respekt för natur, människa och tradition. Rekommenderas inte till små barn. Från 95 kr. Går att köpa här! Fraktfritt september ut så skynda skynda.










Nyheter hos Bluebox

Här kommer några av mina favoriter som ligger som nyheter hos Bluebox.se . Glassen är så fiffig med olika "smaker" på under & ovansidan. Lika uppskattat hos mamma som hos barnen :-)Den lilla plåtasken är supersöt och praktisk även när godiset är slut. Underbar mjuk krokodilis! Vem vill inte ha en avbild av sin egna bebismage?? Man glömmer så fort, men med denna så kan man drömma sig tillbaka och klappa lite på magen när man vill minnas tiden som gravid! Info om priser osv hittar ni på bluebox.





Bilder:bluebox.se



Nu är det jul igen...

En liten nyhet från mig, LUSSEKATTER i velour. "Garnrussinet" är fastsytt så det kan inte lossa och fastna i små halsar. Ca 10 cm långa. Finns att köpa för 50 kr/st, frakt & exp.avg tillkommer med 20kr. Vid större beställning kan frakten bli högre. Maila din beställning till [email protected] (glöm ej skriva med din adress). Betalning görs i förskott och all info får du i ett svarmail. Leveranstid ca 1- 2 veckor.




Vaxdukar och innerfoder

Nu har en ny leverans kommit med vaxdukar och innerfoder. Har fyllt på där det nästan var slut och kompleterat med lite nytt. Vimplarna har varit jättepopulära och det tycker jag är jättekul! Det är nog för att man kan kombinera hur man vill. Oftast så har man valt några fäger som ska vara i rummet sedan så kan det vara svårt att hitta en vimpel som matchar exakt i färgerna. Är man lite inredningsnörd så får det inte vara någon färg som inte håller sig inom färgramarna för då är det kört! :-).  Några fler nyheter kommer dyka upp inom kort i min lilla "webshopp"....

Uppdaterat: Nu har jag uppdaterat mina tyger och vaxdukar. Mycket nytt har kommit till! Gå in på länken under respektive namn så kommer du rätt.











Mösstävlingen är avgjord!

Nu har jag dragit fram den lyckliga vinnaren av en mössa från e.ko Design Erika Bohlin.






Grattis Therese med bloggen tosberg.blogg.se. Du får välja fritt vilken modell du vill ha!
(Vinnaren har informerats via mail)




Älskade barn

Dök på dessa ljuvliga ringar inne hos Thererese med bloggen vittellersvart och blev väldigt förjtust. Har ett halsband med barnens namn på men ringar har jag faktiskt inte sett innan och vill gärna ha dessa också. Finns att köpa på Älskade barn. Från 199 kr/st.






Hos fotografen

När Lovisa var hos en riktigt fotograf så var hon 1 år och 4 månader. Så snart är det Kevins tur att gå. Det är kul att ha kort på dom när dom är i samma ålder. Här kommer några söta kort på Lovisa när hon var liten, nu är hon över 4 år. Tänk vad tiden går!!




Fotograf: K.Design



Mera krokar

Hos vackravaggar.se kan du köpa mycket fint till dina väggar. Det finns tavlor i alla färger och former, speglar, väggdekor, lampor....Just nu är det 10 % på alla krokar! Så passa, det gäller september ut!

 


Lampor

Nu är det mörkt på morgonen när man går upp och det mörknar fort på kvällen. Här kommer ett kollage på lampor som jag gärna skulle ha tänt i mitt hus!

1. Bumling , 4430 kr  2. Jonas Bolin, Liv 4490 kr. 3. Fr Bolagret 599 kr. 4 . Cord lampa mini, 1360 kr. 5. Fr Bolagret 1099kr.  Inköpsställen: Designonline.se, Bolagret



Handgjordasaker.se

På handgjordasker.se kan du köpa just handgjorda saker. En bra sida där alla hemmapysslare kan lägga ut sina produkter. Mina saker har jag lagt ut där. Där kan du se lite mer detaljerade bilder än på bloggen på dom olika produkterna. Det finns mycket annat fin också. Kika in här! En direktlänk till min sida finns här.




Uglydolls

Uglydolls är skapade av David Horvath och Sun-Min Kim. Dom finns representerade i hela världen i diverse modebutiker, bla Barney's i New York. De handgjorda mjuka dockorna älskas av kändisar överallt. Paris Hilton, Angelina Jolie, Brad Pitt, Cameron Diaz, Ashlee och Jessica Simpson, Nelly och Tom Cruise har alla fotats med sin favoritugly.

Uglydolls är hippa, söta, kramvänliga och lekfulla men vi kan inte sticka huvudet i sanden - dom är fula! Går att köpa på Rarabarn. 198 kr/st

Jag har beställt hem lite nya tyger och vaxdukar till mina neccesärrer och vimplar och då beställde jag även lite filt. Jag ska sy min egen Ugglydoll! Vi får se om den blir lika fin som dessa. Kanske att dom finns in min "webbshop" framöver....men då med min egna touch.




Tävling hos mig!

Nu börjar det bli kallt på morgonen och mössorna har åkt på barnen. Så nu passar det utmärkt med en mösstävling. Vinsten kommer från e.ko. Alla kan vara med och tävla både vuxna och barn, det finns mössor för alla!

Det enda du behöver göra är att skriva en kommentar och berätta vilken mössa som du vill vinna  i kommentarsfältet nedan. Alla mössor hittar du på http://www.erikaskollektion.se! (OBS! reservation för slutförsäljning)




Om du länkar med bilden ovan till tävlingen från din blogg så ökar du chansen att vinna med det dubbla...men har du ingen blogg så kan du vara med och tävla ändå.

Även du utan blogg kan öka dina chanser att vinna. Det enda du behöver göra är att tipsa två vänner om tävlingen via mail och du får också dubbel chans! Skicka kopia på mailet till [email protected], märk mailet med "TÄVLING".

Glöm ej skriva om du länkar eller tipsat några vänner! Lämna din e-mail (syns ej i bild) om du inte har någon blogg så jag kan maila dig om eventuell vinst.

Tävlingen pågår till 25 september!

PS. Kika in på Erikas blogg! Där kan du vara med och tävla om en bakelse från mig! Där finns även fler mössor!


Tampongväska

En nyhet i b a g [ e r i c a ] shoppen är en liten tampongväska. Har ni samma problem som jag att den lilla pappersaken som tampongerna ligger i alltid går sönder och innehållet ligger någon annanstans i väskan? Här kommer lösningen! Ett litet fodral som är ca 9x9 cm. Vaxad utsida med ett bomullsfoder på insidan.

Pris 49 kr/st. Frakt & exp.avg tillkommer med 20 kr. Mixa och matcha mellan olika vaxdukar och foder. Du hittar alla tyger och vaxdukar om du går in på länkarna under vaxdukar och foder. Jag syr upp efter dina önskemål!

Skicka ett mail till [email protected] med din beställning så får du mer info ang betalning och leveranstid.

Nu har bagerica fått en egen hemsida www.bagerica.se. Försäljningen fortsätter där, välkommen in!

























Foder till mobilen

D e s s a   f o d e r  kan du välja mellan till mobilväskorna. Alla är tunntstickade utom nr 9 som är ljusblå collage. Så nu är det bara mixa och macha efter smak. Jag syr efter dina önskemål. Kika in här för mer bilder och info om du är sugen på att beställa! (ber om ursäkt för dom skrynkliga tygerna men jag orkade inte stryka. Bättre vid leverans) Nr 7 är slut






Käpphäst

H a r  l ä n g e  tänkt göra en käpphäst till barnen men jag har inte haft någon raggsocka över. Nu såg jag att dom sålde jättebilligt på JYSK.

Du behöver socka, några knappar, kvastskaft och lite garn. Visst är den charmigt söt?

Bild: tv.ikea.se 




Kundbeställningar

Necessärerna med foder går att kompingera i massor av varianter så jag lägger upp några inspirationsbilder från kundbeställningar. Kika in här  och här för mer bilder och beställningsinfo.







Tävla med Be Inspired

Nu kan du vinna detta häftiga kamerastativ hos  Be Inspired. Gå in här och tävla du med!






Gör en egen kudde

Hittade en rolig variant på flitkudde som är ganska enkel att göra själv. Nästa gång jag ska till tygaffären så måste jag nog köpa lite grått filttyg. En sån här vill jag ha hemma i soffan!





Källa och foto: www.estsy.com



1.För att göra rosetter; klipp ut 60 cirklar, 7cm diameter.

2. Nyp varje cirkel i mitten, och vik sidorna till en rosett. Handsy basen av varje vikt rosett för att hålla ihop.

3. Börja i ena änden av kudden, handsy rosetter på tyget, sy genom basen av varje rosett.

4. Fortsätt lägga rosetter, placera dem mycket tätt så att dem bildar en lång rad av rosetter genom mitten av kudden. Se till att raden med rosetter är rak och att det är samma mängd rosetter på varje sida. 

5. Sy ihop framsidan med baksidan. Lämna en öppning för innerkudden. KLART!


Keep on rocking!

Istället för Keep calm and carry on så kan du nu beställa en annan varit, Keep calm and rock on, ett roligare budskap tyckar jag med tanke på att den andra kom till under 2.a världskriget för att att lugna allmänheten i England. Denna får jag en disco-feeling av. Snygg design och med Eames rocking chair så kan man ju inte annat än rocka loss! Har man inte råd med en stol så kan man iallfall sätta upp en på väggen! Den cerisa i mitt vardagsrum hade passat utmärkt! Går att köpa här.









Kräftskiva hemma hos fam. Haag

I helgen var vi bjuda på kräftskiva & detta året var det hemma hos familjen Haag. Var bara tvungen att fota lite hemma oss henne & visa upp hennes fina hem för Er andra. Inredningsstilen är lantligt charmig med en modernt touch. Jag blir alltid lika sugen på att gå hem och ändra lite när jag har varit hemma hos henne.

Kräftskivan var otroligt lyckad & rolig. Det var hemmagjorda hattar & snappsvisor, och roliga lekar i trädgården. Tack för en trevlig kväll och för att jag fick visa upp ditt hem här!





Pippi på ugglor!

N u  h a r  beställningarna börjat strömma in och det är många som vill köpa mina små bakverk, necessärer och vimplar. Detta tycker jag är jättekul!! Jag hade nog inte räknat med det utan tänkte att det kanske blir någon då och då, det som blir över får jag väl ge bort i present. Men nu känner jag att jag inte riktigt hinner med. Både jag och min sambo jobbar heltid, barnen ska hämtas på dagis, mat ska lagas och man ska även hinna med och städa och tvätta. Utöver det som redan är mycket så har jag även bloggen och massor med saker att sy. Bloggen och "syandet" tycker jag är jättekul men jag får kanske tona ner det lite för att hinna med familjen lite också. Det går fortfarande att beställa saker men levernastiden kanske blir lite längre en 1 vecka som det varit innan. Hur gör ni för att hinna med vardagen?

Till något annat...här kommer några underbara ugglor!



1.Väggdekor, Favoritsaker.se 399 kr. 2.Lampa, Barnvanligt.nu, 424 kr.
3. Sparbössa, Barnvanligt.nu, 120 kr.
4. Tavla, isa.nu, fr 395 kr. 5. Uggla, Loppis 25 kr. 6. Kudde, lagerhaus 139 kr.




Tallrikar på väggen

Nu ska tallrikarna upp på väggen igen...(och ni som aldrig plockat ner dom, ska inte göra det nu heller) Ju fler storlekar och mönster, desto bättre tycker jag. Bara det finns en röd tråd...Blir faktiskt riktigt sugen på att göra en tallriksvägg i köket! Vi får se..ska bara hitta några tallrikar först.



1-3 . Lady Lisa Café, bild blogg.svd.se 4. living Etc 5. Lisa Bengtsson. 6. Marimekko



Tävling avslutad

Nu är tävlingen avslutad och vinnarna är....

Grattis till vinsten! Vinnarna har informerats via mail!




Lovisas rum

N u  h a r  Lovisas vimpel också kommit upp, och det blev riktigt bra mot den vita väggen! Visar även några fler bilder från hennes rum. Fler bilder hittar du här.



Imorgon är sista dagen för tävlingen, glöm inte tävla om du har missat det!


Pall och vedkorg

S p r a n g  på dessa två nyheter när jag va på lunch idag och blev helt förtjust i pallen. Den måste jag ha till min hall när den är klar! Vedkorgen var inte så dum heller...kanske till alla mössor och vantar i vinter? Båda från Åhlens, 395 kr/st.






Väska till mobilen

H ä r  k o m m e r  ytterligare en modell av alla små väskor som jag gör. Jag har länge varit i behov av en väska till mobilen och nu sydde jag med en egen. Fodret är tunt stickat för att stå emot vissa stötar och repor. Foder finns även i sweatshirt material. Mått ca 8 x14 cm.  Kika in här för dom olika fodrena som du kan välja mellan.. Välj mellan dessa vaxdukar.  79 kr/st

 



Innerforder att välja mellan

H ä r  k o m m e r  bilder på alla foder som du kan välja mellan till necessärerna. Mixa och matcha hur du vill. Jag har inte så mycket av varje just för att det inte ska finnas så många exemplar. Man ska känna att necessären är unik och är gjort just bara för mig! När tyget är slut är det slut och tas inte hem igen (om inte någon bönar och ber förstås så kanske...kanske) :-) Det kommer säkerligen att fyllas på här, för jag har väldigt svårt att inte köpa om jag ser något fint!





 



På kroken

G i l l a r  n ä r  design blir lite lekfull och utger sig för att vara något annat. Tänk om man kunde komma på något kul själv, då kanske man skulle börja tjäna pengar! Här kommer en mix av rolig design....på kroken!


1. Krok wire, Designtorget, 95 kr/st.   2. Till hunden, IKEA, 19 kr/st   3.Drop Hanger, pid.se, fr 894 kr.   4. Barecode hanger, pid.se   5. Krok Gem, Designtorget, 195 kr/st




RSS 2.0