Ett lass glass

När jag var liten hade jag en favorit glass som jag tror hette Lollipop. Den var rosa, rund och istället för en glasspinne så var det en tuggummi stång.

Nu finns denna även att köpa hos mig. Har sytt upp den i vanilj, jordgubb, hallon och lakrits.

Mått:10 cm i diameter 
Pris: 59 kr (frak och exp.avg tillkommer med 20 kr)
Beställning: Skickas till [email protected].
Betalning: Förskott in på konto
Leveranstid: ca 1-2 veckor
Sydd i velour och stoppad med vadd. Glasspinnnen är fastsydd i tyget.







REA-Sittsäck

Jag har länge velat köpat en Fayboy, men orginalet är så himla dyrt, ca 2500 kr. Nu såg jag att Rusta REA ut sina sittsäckar för 695 kr! Finns i svart och rött. Mått 175 x 140 cm, för utomhusbruk. Jag ska absolut åka och titta på dessa!


Bild: Rusta


Midsommar

Hemma igen efter en mysig midsommar med vänner på landet. Åt sill och potatis i ladan och åkte hölass
och traktor till midsommarfirandet. Precis på svenskt vis! :-)





Duka fint till midsommar

På fredag är det midsommar och alla svenskar dukar upp till fest! Här kommer några enkla tips från Pandurobloggen på hur du kan dekorera till festen. Med enkla medel och en liten peng så kan det bli så här fint!


Klipp ut vimplar av papp och fäst dessa med små klädnypor på en lång lina, lätt att byta ut och förnya. Dock inte så bra om det börjar att regna, vill du ha en vimpel passar alla väder, så kan du köpa av mig här.

Gör enga etiketter till drickorna. Välj några färger som återkommer i både blommorna och dekorationen. Det kommer garanterat bli en lyckad fest!





Bild: Panduro


Odlingsstickor

En odlingssticka bland dina kryddor är inte bara väldigt dekorativt dom är även bra för att hitta rätt i örtlandet. Dessa stickor är designade av Ernst Kirchsteiger och finns att köpa hos bl a Svensson i Lammult för 75 kr/st.

Jag köpte liknande på Ica Maxi i förra veckan för 19 kr/st. Det som skiljer sig är att den från Maxi har vit text. Lika fina tycker jag och absolut prisvärda om man ska köpa några stycken!

 

Bild: Lånad av Svenssons i Lammhult


Färgglad barnhörna

Man kan verkligen förändra ett rum men lite färg, tyg och tapet. Det bästa är att det behöver in alls bli dyrt. Under sommaren finns det massor med loppisar att besöka och där kan man fynda möbler och fina retro prylar. Mixa dina favoritfärger och tyger och du kommer få ett personligt och unikt hem som du kommer trivas i!






Bild: Family Living

Odla din egen present

Visst är det roligt när man får en present där personen har lagt ner lite tid på att fixa något personligt och unikt.

Plantera en liten smultron- eller tomatplanta i en kruka och dekorera den med fina band. Skicka med ett meddelande med skötseltips. Tipset kommer från IKEAS blogg LIVET HEMMA.

Jag hade blivit jätteglad om jag hade fått en liten planta att sköta om!





Foto: Nina Broberg för LIVET HEMMA


Köket efter

Här kommer några efter bilder på köket. Vi har sparat köksstommarna för dom var det inget fel på. Annars så är allt nytt och bytt.

Köket känns så mycket lyxigare nu när det är nyrenoverat och helt i min stil. Luckor och lådor med mjuk dämpning, varmluftsugn och induktionshäll, glasskiva i stället för kakel, underlimmad diskbänk, nytt kyl och frys i rostfritt. Fläkten gick tyvärr inte att byta ut för den hör ihop med ventilationen i huset på något sätt, men vi har lackat den grå så den känns lite roligare. Jag är väldigt nöjd med mitt nya kök och det är mycket roligare att laga mat nu!

Köket har renoverat under en lång tid och vi har även gjort om matrummet förra året. En uppdatering av hela köket hittar du på min sida på styleroom här.



Köket innan

Idag har jag äntligen tagit kort på vårt nyrenoverade kök. Det har varit färdigt ett tag men jag har inte tagit mig tid att fotografera. Här ett före kort. Denna bild är från visningen på huset för 3 1/2 år sedan, så det är inte min inredning. Jag kan lova att det är en viss skillnad!

Imorgon kommer det efter bilder...






6 år

Idag fyller min lilla tjej 6 år! Till middag blev det potatissoppa och pannkakor. Glass till efterrätt med 6 ljus i såklart, allt enligt Lovisas önskemål.


Lovisa 1 år hos fotografen.


Legoland

Här kommer några kort från vår semester i Danmark. Två av dagarna så var vi på Legoland. Där inne fanns verkligen allt, lego såklart, 3D-filmer, karuseller och bad. Där skulle man kunna gå i flera dagar.



 


Pyssligt fågelhus

Nu är vi hemma igen efter 4 härliga dagar i Danmark, där vi bland annat besökte Legoland! Mer om detta och lite bilder kommer en annan dag.

Nu till lite pyssel....Elin som har bloggen elinochalva har klätt in ett väldigt fint fågelhus med spetsband, fina papper och tapetprover. En liten pippifågel (som är köpt av mig :-)har också fått flytta in. Visst blev det fint!



Bild: Elin Andersson


Legoland

Imorgon åker jag och min familj på en liten mini semester till Legoland. Vi ses om några dagar!

Bild: Legoland.dk


Helknäppt

En hel servis full i knappar, roligt och lekfullt! Serien Buttons kommer från Irlänska Avoca. Denna kan du köpa hos Broarne.


Bild: Broarne


Inred med godis

Skandinavisk superstyling och godisidé av Carl-Axel Wahlström. Helt underbara bilder och man blir glad flera gånger om. Mer godis åt folket!

Fler underbara lägenheter hittar du på mäklarfirman Fantastic Franks hemsida.


Foto: Anders Lindén


RSS 2.0