Piffat i badrummet

Nu har de mesta kommit till badrummet som jag beställt (skrivt om det tidigare här). Beställde tvålen, avfallshinken och toaborsten från zalando.se.  Deras priser var lägre än de flesta nätbutikerna, sedan fick man 100 kr rabatt om man anmälde sig till deras nyhetsbrev. Det var även fri frakt! Mama krokarna kommer från rum21.se
 
Nu är det bara handdukar kvar sedan är det helt klart!!
 
 
   

Semester

Idag börjar min semester, tyvärr så lyser solen med sin frånvaro! Men om en vecka så åker vi till solen....det ska bli väldigt skönt!!
 
Under de närmaste veckorna kan det bli lite färre inlägg då jag ska passa på att umgås så mycket det går med min goa familj och hitta på en massa skoj! Men helt kommer jag inte sluta uppdatera....

ÖNSKAR ER ALLA EN SKÖN SOMMAR!!

Midsommar

Gårdagen firades med jordgubbstårta i parken, dans runt midsommarstången och kall snaps till sillen med bästa vännerna! Inte gick det klaga på vädret heller. Regnet kom först efter vi ätit och dansat klart! En väldigt bra och rolig dag helt enkelt!
Kevin och Lovisa spelar golf och basket.
 
Äter tårta i parken.
Årets fångst i fiskdammen. GODIS!
 
Snapsen till sillen.
 
 
 
 

Fint under fötterna

En uteplats eller en balkong känns mycket mer ombonad om man får en matta under bordet! Har man en stor altan kan man "rama" in olika platser med en matta och då försvinner känslan av ett stort dansgolv och istället har man skapat små rum.
 
Idag finns det så många mattor som klara vatten ifall det är så att du inte har tak över din uteplats. Jag köpte mina på Rusta för 199 kr/st (behövde två st för att bordet är så stort Bild kommer). Materialet är i bast/plast och klarar regn utmärkt. Det går lika bra med en trasmatta. Visst blir det fint!?
 
 
 
Bild: Alvhem

Söta elefanter

Ett par fina elefanter kan pigga upp vilket barnrum som helst! Kostar endast 95 kr/st!! Finns att köpa här.
 



bookbindersdesign

Kalasdax

Idag ska vi fira Lovisa som fyllde 7 år i veckan! Vi har dukat utomhus och hoppas att det fina vädret håller i sig. Det blir grillad hamburgare och cheesecake med svenska jordgubbar! Grattis gumman på din dag!! LOVE YOU!





Husmålning pågår!

Lördagskvällen har gått åt till att måla huset! Det tar verkligen tid...men det som är gjort är gjort. Nu är det för mörkt så det får bli till att fortsätta imorgon.

Vi har valt en äggvit färg till knutarna, den är lite mjukare att se på men ändå vit & en varm grå som heter Svolvär till resten av huset. All färg kommer från Demidekk.

Snart är den gul/röda färgen ett minne blått...


Mobilfoto


Badrumspiff

När man renoverat klar så vill man såklart köpa nya saker. Här är några grejer som jag är sugen på att köpa till det nya badrummet. Några saker har jag redan köpt hem!


1. Trasmatta, Åhlens, 2. Avfallshink, Authentics 3. Handtvål, Savon de marseille, 4. Krok, Essem Design, 5. Ljus, H&M, 6, Handduk, H&M


Hemma hos Therese Sennerholt

Duktiga Therese Sennerholt säljer sin villa. Massor med fina bilder finns att beskåda på hemnet (direktlänk här). Hennes underbara prints finns överallt i huset och det förstår jag, dom är ursnygga! 






Bild: Hemnet


Ett snyggt par

Under våren och sommaren är det många som gifter sig. Jag tycker att det är svårt att hitta bra bröllopspresenter. Jag tycker det är väldigt kul om presenten blir personlig.

Hittade detta ursnygga par oss isa.nu. Jag är väldigt sugen att köpa muggarna själv. "Gubben" skulle ju bli en bra farsdags-present!

Finns även som kvinna-kvinna eller man-man, visst är det bra! Finns att beställa från 14 juni här.
 

 
Bild: isa.nu


Vita krokar till Mama

Nu har mina krokar till gästtoan kommit. Två vita Mama krokar. Beställda på rum21.se, som just nu har kampanjpris på dessa! Passade mig utmärkt för jag hade tänkt köpa dem ändå.


Bild: Mobilfoto


Retro kitchen

Jag är väldigt förtjust i turkost. Har varit det länge och det verkar inte som det går över heller :-). Ett kök med inslag av turkost och retroprylar i grafisk design är helt i min smak!

 
Bild: Houseofturquise.com


Bild:etsy.com


Bild: housetohome.co.uk


Bild:etsy.com


Badrum före & efter

Nu så är äntligen gästtoan klar och fotat! Det behöver inhandlas endel saker som jag inte alls har haft någon lust till innan. Men nu är köplusten tillbaka och jag vet nog vad och vart det ska köpas! Extra nöjd är jag med spegeln som lyser upp väggen så fint, och till vintern blir det skönt med varmt golv under fötterna!

Här kommer både före och efter bilder! En otrolig förbättring om ni frågar mig! :-)

FÖRE




EFTER




Vägghängd toa IFÖ Sign från IFÖ, Kakel från Höganäs, Spegel från Gustavsberg, Handfatskomod från IKEA, blandare från Mora.




Vi lyfter på hatten

Nu har Jeeves av Jake Phipps fått en lillebror. En bordslampa med vippbar hatt. En väldigt kul och annorlunda lampa. Jag skulle absolut kunna tänka mig en i hallen! Pris 2.495 kr.

Det borde inte vara så svårt att göra en igen. Om man använder sig av en LED-lampa som inte blir så varm och en fin hatt från loppis. Priset skulle bli avservärt billigare. Det kanske hade varit något?

Finns att beställa hos Frank Form från augusti och du inte vill göra en egen.


Bild: Frankform


Skördetid

Idéer till nya små velour skapelser kan dyka upp var som helst. I mataffären, när jag läser godnattsagan för barnen, på stan...inspirationen finns överallt! Just nu har jag snöat in på grönsaker och fler lär det säker bli! Idag blev det en morot!!








Smygtitt

Tyvärr blir inte badrummet helt klart i helgen, då vi saknar några kopplingar för att få det helt klart.

Men jag bjuder ändå på ett litet hörn!:) Det kommer bli så bra när det äntligen blir färdigt!


Mobilfoto


Husfärg

Att det ska vara så svårt att välja en färg till huset! Vi har provmålat två färger på huset men jag vet inte riktigt om vi hittat rätt. Färgerna är lite grå/beige/bruna i tonen....

Tar tacksamt emot tips på fina färger och inspirationssidor på nätet!





RSS 2.0