Hallonmuffins

En nyhet  hos b a g [ e r i c a ] hallonmuffins! Lika sockersöt som dom andra tre varianterna i familjen muffins! Kika in här för att se fler alternativ och beställningsinformation. Pris 59 kr/st. Obs! Kulan på toppen är fastsydd med vanlig sytråd och kan lossa om man drar hårt. Rekomenderas ej för barn under 3 år.






Kökshandukar

Ferm Livings tapeter och wallstickers tycker jag är otroligt snygga! Men har inte sett att dom har några av deras motiv på kökshanduk förut! Hittade dessa på purestyleliving.dk för 69 DKK. Men dom borde gå att få tag på i Sverige också. Har själv fågelkvisten i vardagsrummet och hade inte tackat nej till en  kökhandduk med samma motiv.




Hem till salu

Är du på jakt efter ny bostad eller letar inspiration så ska du kika in hos Alvhem Mäklare och Interiör. Otroligt fina bilder och bra homestylat inför en försäljning. Även design och inredning är helt rätt i tiden. Man blir verkligen sugen på att köpa ett nytt hem av dom. Synd bara att möblerna inte följer med och att jag inte vill flytta till Göteborg. Mycket inspiration får man ifallfall.



Bild: Alvhem


Hur ser det ut i ditt fönster?

Varför ha gardiner i fönstrena? Bild 2 blir nästan som lamellgardiner fast i en lite mer romantisk stil. Kan ju inte vara så svårt att göra själv, antingen i tyg eller i papper. Bild 1 gillade jag med. Något för mitt nya badrum kanske...(om 2 år ;-)
Bilder: Homes and Gardens


Inspirerande sovrum

Sovrum i vitaste vit...och ett i lite färg. :-)



Bild: rum


Vår hos Panduro

Igår damp det ner en ny vårkatalog från Panduro med massor av roligt; påskpyssel, bröllop, fest och mycket mer.


Bilder från panduro





Plastmattor

Som ni säkert har läst så är jag på jakt efter en ny matta i hallen. Kan inte bestämma mig för om det ska var en färgglad matta eller en tidlös som passar in till allt. Det hade varit kul med en färgklick samtidigt som jag känner mig själv och byter gärna färg många gånger om...:-) Någon som har några bra tips på snygga mattor??? Här kommer ialla fall några underbara mattor från BRITA SWEDEN som förövrigt har massa underbara produker i alla möjliga färger! Någon av dessa kanske?




Bild:britasweden



Lampa med tygsladd

Denna lampan kan du köpa från anyhow.se för 195 kr. Fast lampan ingår ej så det är igentligen bara tygsladden du betalar för. Denna kan du göra själv och spara hälften av pengarna. Köpa en tygsladd för strykjärn på t ex Coop Bygg, 79 kr, ser exakt likadan ut. Be en elektriker sätta fast en porslinssockel på sladden (eller om du har en händig man som kan). Köp en lampa med klarglas modellen större. Finns på bl a bolagret för 39 kr, 12 cm i diameter. Nu är din egna lampa FÄRDIG!

Lampan jag har gjort tänkte jag hänga upp på väggen. Ni får se när det är klart!



Bild: anyhow.se


Fredagsmys - bio

Ikväll ska jag och min sambo gå på bio. Mormor är hemma med barnen och myser i soffan framför Let´s dance. Det blir givetvis Snabba Cash. Joel Kinnaman som spelar JW i filmen och även Frank Wagner i Johan Falk filmerna är så hot! Vad är det med dessa badboys som göra att man blir lite extra intresserad?! Kommer absolut se dom två uppföljarna på Snabba Cash fast jag inte sett den första ännu och det är enbart för att han är så snygg (och för att filmen förmodligen också är bra)! Skämt och sido...det ska bli kul att komma ut en sväng på fredagkvällen, det händer allt försällan.



Bild:snabbacash.se





Uppåt väggarna...

Är ute och letar lite inspiration till min tavelvägg som nu kommit upp i hallen. Här kommer en massa förslag, både designklassiker och nya gobitar!




1. signerat.se 2. alvhemmakeri.se 3. signerat.se 4. Olle Eksell. 5. signerat.se 6. petrifiedinpink.se 7. allposters.com 8. ellie.se 9. isa.nu 10. caro-lines.blogspot.com


Ny modell

Har sytt en necessär i ny modell. Den är sydd i botten så att den kan stå och blir lite behändigare som sminkväska. Det blir lättare att få upp sakerna som är i. Vaxduk på utsidan och bomullsfoder på insidan. Givetvis så kan man kombinera sin egen och mixa och matcha hur man vill. Kika in här för att få alla tyger som går att välja mellan och här för alla vaxdukar. Pris 119 kr/st. Mått ca 20 x 12 cm. (Frakt & exp.avg tillkommer med 20 kr). Här hittar du några fler modeller som du vill ha lite inspiration Denna är sydd i vaxduk nr 9 och innerfoder nr 5.





En möjlig hatthylla

Fick syn på en bild på en egengjort hatthyllekombination inne hos Materielltjej som kanske kan vara något till min hall. Enkel och stilren. Vad tycker du?





Foto lånat från Materielltjej



En dag i backen

I morse startade vi dagen med pulkaåkning och bus i lekparken. Kevin var också med men han är inte lika sugen på att vara med på kort som Lovisa. Hon gillar verkligen att leka pajas framför kameran.


Färgglad syhörna

Man kan inte bli annat än inspirerad till att sy när man ser dessa bilder från Rice. Alla deras produkter är färgglada och fulla av liv. Blir du sugen på att sy när du ser detta?
Bild:rice


En färgglad prick

Givetvis så måste jag ha en klocka i hallen och denna tyckte jag passade perfekt. Kommer från Åhléns och kostade endast 149 kr. Här finns massor med härliga färger att plocka upp i inredningen. Påminner mycket om Ball clock från Vitra. Den går att köpa på designbutiken.se för bara 2800 kr! Vilken föredrar du? 


Nytt hos Isa Form

Isabelle Norman Sällström ligger bakom dom underbara trycken som går att köpa i hennes webshop, www.isa.nu. En nyhet är dom underbara äpplena och päronen som finns i flera olika fäger. Ett gult äpple hade passat perfekt hemma i min hall och jag är väldigt sugen på att köpa!!








Foto: Isa Form

 


Pink Friday kollektion

Ni som har följt bloggen Pink Friday eller sett hennes färgglada hem på styleroom känner säkert igen dessa underbara djur; rådjuret och katten. Nu finns dessa även att köpa som tryck på kläder och jag är ganska sugen på att beställa hem till mina barn. Det är hennes syster som har webshoppen lindlo.com och där man kan hitta dessa underbara plagg + mycket mer!




Min modell

Som ni säkert har läst så har jag ju köpt en ny kamera och tyvärr så är det för mörkt för att fota på veckodagarna så jag får hålla mig till helgen. Längtar så tills det blir lite jusare när man kommer hem från jobbet  och kan vara ute lite utan att frysa ihjäl! Försökte att ta lite kort på barnen i helgen men dom var inte lika sugna som jag på att stå modell. Här är några kort på Lovisa som jag tyckte blev ganska fina i skärpan(en duktig fotograf hittar säker en massa fel). Men det finns mycket mer att lära och jag får nog ta och anmäla mig till en fotokurs för att lära mig alla tips och trix.


Lys upp i mörkret

Nu är det dax att plocka bort adentsljusstakarna och stjärnorna för denna gången. Det ska faktiskt bli riktigt skönt. Bort med julen och in med våren! Här kommer ett kollage med lampor i modernstil. Gillar när glödlampan är synglig. Tänkte göra en hemmagjort lampa till hallen med just synlig glödlampa men mer om det kommer en annan gång!
Bilder hämtade från: zainteriora.net


Fortsättning hall

Nu har lite fler saker kommit till i hallen, en ny hallmöbel från Village, kuddar från HM Home, svampkrokar till barnen från Åhléns, Keep Calm And Carry On plansch från petrifiedinpink.se, en ny stor spegel från MIO, klinkerspartiet är klart vid entrén. Nu är det vara en tavelvägg över skänken och en matta som saknas. Någon som har tips på en passande matta, måste vara minst 2,5 m? En hatthylla saknas också. Behöver även tips på vart jag kan hitta fina hatthyllor som är lite längre, minst 90 cm och svart ska den vara. Tacksam för all hjälp!





Årets färg 2010

Varje år så tar Pantone fram en ny färg som blir årets färg. År 2010 är det rukost som gäller!! Så bra får hela mitt hus är fylt med turkost. Har haft det ett tag men har inte tröttnat ännu och den tukosa färgen får nog vara kvar 2010 också.

Its a color of deep compassion and healing, and a color of faith and truth, inspired by water and sky. Through years of color word-association studies, we also find that Turquoise represents an escape to many – taking them to a tropical paradise that is pleasant and inviting, even if only a fantasy.” - Pantone








Eames mini

Skrev ett inlägg i sommras om dessa små designerstolar och varit på jakt efter en sedan dess. Nu äntligen kom tomten med en. Tack snälla tomten!!


Har varit och köpt min nya kamera idag så nu har jag lite att läsa igenom. Det ska bli så kul att lära känna varandra :-)




Kamera

Mitt fotointresse väcktes för ca 2 år sedan när jag blev medlem på Styleroom och visade upp mitt hem där. Fast jag har alltid tyckt att det är roligt att fota. Sedan har det blivit starkare i och med bloggen och nu är jag väldigt sugen på att köpa en systemkamera. Tänk att ta fina bilder på barnen och allt runt om kring och lägga ut fina bilder på bloggen! Så nu har jag hittat en kamera som jag tror skulle passa mig. Den ska vara en bra första kamera för en amatör och vara lätt att navigera i med ett guideläge som hjälper dig att göra "rätt". Det är en Nikon D3000 som jag har tittat på. Har ni några bra eller dåliga erfarenheter av denna kamera eller kan tipsa om någon bättre modell för en nybörjare? Dela gärna med er.


bild:letsgodigital.org

 


Trend 2010

Matt sammet och grovt ylle intill blankt siden. Krom, glas och högblanka möbler på gedigna trägolv. Tidens tecken är en berättelse om strukturer och ytor i nya föreningar, om oväntade färgkombinationer och om klassiker som stämmer träff med det allra senaste.  Källa: Sköna hem

Jag hoppas på ett bra och färgrikt inredningsår 2010! Förhoppningsvis får jag en nyrenoverad gästtoa och (kanske) ett nytt kök, vi får se hur mycket vi hinner och orkar med. Först ska vi försöka få hallen klar...men det är på god väg.





Bild: Sköna hem




Mobilväska

Här kommer några fler modeller av mobilväskor. Nu kan du även välja att ha ett bomullstyg som innerfoder då jag har tunt vadd imellan som skyddar mot stötar. Kika in här för att se alla stickade foder och här hittar du alla vaxdukar och här hittar du bomullsfoder som du kan välja mellan. Mått ca 8 x14 cm. Vill du ha en annan storlek, maila([email protected]) så ordnar vi det också. Mixa och matcha hur du vill, jag syr efter dina önskemål! Pris 79 kr, frakt tillkommer med 20 kr. Vid beställning av flera kan frakten bli något högre. Betalning görs i förskott till mitt konto och all info ang det kommer i ett svarsmail på din order. Leveranstid ca 1 - 2 veckor. Fler bilder hittar du här.





Gult är inte fult!

Ni som har följt min blogg ett tag vet att jag är förtjust i prickar och även att förnya gamla tråkiga ting till nya personlig och unika saker. Här är en stol som skulle passa utmärkt i min hall. Både gul, prickig och personlig! Synd bara att jag inte har plats för någon mer stol...men kanske i något annat rum ;-)


Bild: boligmagasinet.dk



RSS 2.0