Badrumsrenovering

Nu äntligen börjar den lilla gästtoan bli klar!! Det har tagit lång tid och det har varit många turer fram och  tillbaka, läs mer här. Men idag så var kaklaren här och satte upp ett nytt kakel.

Det förra som vi valde är borta ur bilden helt, det hade nog inte gått att få bra även om man hade gjort om det och varit super noga. Spårningen i kaklet var inte exakt samma på alla plattor vilket gjorde det svårt att få snyggt, konsigt på ett kakel för 1500 kr/kvm(!), + att jobbet inte var så väldigt bra gjort.  

Istället blev det en glasmosaik i vitt i den lite större plattan. Först på lördag får vi skruva upp möblerna.  Då kommer det riktiga bilder. Så länge får ni en bild någon annans badrum med just samma glasmosaik som vi valt (vi har dock valt lite andra möbler :-).




Bild: Värmlands Folkblad

Vinnaren är...

Igår avslutades tävlingen där vinsten var 2 st väggord från Happylines! De två lyckliga vinnarna är...






....Merete Eriksson och Catarina Westerlund!

Grattis till vinsten! Vinnarna har meddelats via mejl.


Gott om plats på 40 kvadrat

Jag och min sambo har en dröm om att bygga en ny stuga på vår stugtomt. Tanken är inte alls att det ska vara så stort. det viktiga är bra planering och att man utnyttjar hela stugans yta. Hittade en stuga som föll mig väldigt i smaken. Allt finns som man behöver på 40 kvadrat och större behöver det absolut inte vara.

Dessa bilder får jag spara till "stugmappen" för framtiden!



Bild: Leva & Bo


Bröllopsfest

Gårdagens party visade sig vara en bröllopsfest!! Jag hade det lite på känn men visste inte säkert!! Det blev en lyckad kväll med mycket dans och skratt fram till sen natt! Är ganska trött idag ;-)

Stort grattis till er båda, önskar er ett långt och lyckligt liv tillsammans!




Party

Snart ska vi åka och lämna barnen hos deras faster för ikväll ska vi på party! Det ska bli kul med fest ovh vädret ska bli kanon dessutom!

Passade bra att visa lite fina festdukningar idag! Gå in på länkarna under bilderna för att hitta ännu mera!




Bild: Shannonberry.com


Bild: Stylemepretty.com


Psst! Ni glömmer väl inte tävlingen!? Gå in här för att vara med!


Rivning pågår!

Inläggen blir lite färre när solen skiner och det är full fokus på att fixa med huset. Just nu är vi i full gång med att riva den gamla altanen och tvätta huset.

Just nu ser det ut så här på baksidan... Altantaket och räcket är rivet, golvet ska också bort. Huset är nästan färdig tvättat. Så nu börjar snart det roliga...att måla ny fin färg och bygga en helt ny altan och att köpa nya fina möbler! Det ska bli så kul när det är klart!


Mobilfoto


Små skyltar till din odling

Solen lyser och det känns som sommaren är här...underbart! I helgen var vi ute i solen och sådde, morot, dill och persilja i landet. Hoppas på skörd till sommaren!

Här kommer ett odlingstips från en otroligt pysslig och kreativ bloggare, Sofia som driver Hildas hem. Gå in på länken och skriv ut små skyltar till frösådden. Både praktiska och väldigt söta!


  
Bild: Hildas hem

Pssst....har ni missat hennes nya nät-magasin, kika in här för att läsa!

Dopkalas

Imorgon är det dags för lilla Estelle att döpas. Ett kungligt dop är ganska långt ifrån ett vanligt svensson dop men det känns ändå lite kul ge lite tips och inspiration dagen till ära. Den fina stylingen och alla idéer kommer från Frida men bloggen trendenser.se för LIVET HEMMA. Vill du läsa mer om tipsen och hur du går tillväga för att skapa stilen finner du här.







Bíld: Bodil Bergkvist


Grattis på 3 års dagen!

703 st inlägg och 3 år senare! Idag har jag bloggat i 3 år, tänk vad tiden går fort och så mycket som har hänt på denna tiden. Det är kul att gå tillbaka bland inläggen och se vad som har förändrats igenom åren.  

Dagen till ära så blir det tävling såklart! I potten ligger två stycken (obs! svart text) väggord från Happylines.no, mått 58x31 cm. Värde 455:-/st.

Det enda du behöver göra är att skriva en kommentar till inlägget!


 

Om du länkar med bilden ovan till tävlingen från din blogg så ökar du chansen att vinna med det dubbla...men har du ingen blogg så kan du vara med och tävla ändå.

Även du utan blogg kan öka dina chanser att vinna. Det enda du behöver göra är att klicka på gilla-markeringen och dela inlägget på facebook och du får också dubbel chans!

Glöm ej skriva om du länkar eller gillar via facebook i kommentaren! Lämna din e-mail (syns ej i bild) om du inte har någon blogg så jag kan maila dig om eventuell vinst.

Tävlingen pågår till 29 maj! TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

LYCKA TILL!

Lisa Bengtssons nya kollektion

Nu har Lisa Bengtsson släppt ett nytt mönster. Så här beskriver hon den: Det nya mönstret är en storartad känsloexplosion av frukt och grönska där vida päron och väldiga rosor omfångar vårt medvetande. Kollektionen Boudoir finns som: tapet, tyg, kuddar, brickor, lampskärm, väska och vykort.

Kul och annorlunda som vanligt när Lisa är i farten!
 


Bild: Lisa Bengtsson


Koppar på väggen

Såg en snutt på Hjälp, vi flyttar ihop! som går på SVT1 på måndagar. Gillade starkt kopparväggen i gillestugan och de kopparfärgade lampsladdarna som hände ner från taget överallt!

Hittade in bild från programmet på slutresultatet men snubblade över en annan väldigt fin kopparvägg!




Bild: Dwell.com


Lata dagar i solen..

...fast inte riktigt för mig. Har varit en väldigt hektisk vecka med, vårrus, kickoff...och ett roligt men lite hemligt projket ;-). Som alltid så är ju alla projekt lite hemliga innan det finns för allmän beskådning. Givetvis får ni veta mer när allt är klart! Det är därför det varit lite färre inlägg under ett par dagar.

Just nu är jag sugen på en kopp kaffe och en bra tidining på altanen. Tyvärr hinns inte det med idag utan nu ska jag ut och klippa gräset sedan ska jag sitta vid symaskinen! Barnen är hos farmor och farfar så det gäller att passa på...


Bild: Hängstol, Ellos, 299 kr


Vårrruset

Ikväll är det dags för vårruset i min grannstad och jag hade tänkt att springa! Det ser ut som det ska bli regn hela kvällen...underbart!:-)




Bild: Varruset.se


Målning

I år är det dags för oss att måla om huset. Det ska bli såå skönt att måla över det gula huset med vinröda knutar. Vilken färg det blir ännu har vi inte bestämt ännu...vi är inte helt överens :-) Jag kan tänka mig ett mörkare grå och min sambo vill att det går lite mer åt det brun/grå, vi får se vem som vinner :-) Tar gärna emot husfärgs tips!

När vi målar om så åker även den gamla altanen, och en ny lite större ska byggas. Surfar runt efter lite inspiration, så här kommer en kavalkad av härliga bilder.














Bilder från: hemnet, Femina.dk, houseohome.co.uk, magnussons mäkleri


Duka under bar himmel

Det har blivit mycket dukningstips det senaste. Kanske är det för att jag längtar så till utomhussäsongen :-)! I år har H&M Home mycket fina dukar, ljus, tabletter....och som vanligt finns det något för alla stilar! Big like!







Bild: H&M Home


Tomatodling

Idag har jag sytt en ny liten velourmjukis...har lämnat sötsakerna för en kort stund och sytt en röd solmogen tomat! En knapp på toppen och en i botten för att den ska stå stadigt. Knapparna är från min egna knappsamling så det kan skilja lite från tomat till tomat. 

Kommer läggas ut på www.bagerica.se inom kort!




Barnkalas

Har två barnkalas som ska planeras inom det närmaste. Ett som gärna skulle varit för 1 vecka sedan.

Får lite smått prestationsångest när jag ser alla dessa bilder! Men det finns en del små tips och trix som jag tar med mig. Är du också ute efter kalasinspiration till liten eller stor, pojk eller flicka, så kan du garanterat hitta massor här!











Bild: karaspartyideas

Valborg

Helgen har vi tillbringat i vår lilla stuga. Vi gjorde en egen valborgsbrasa och lagade mat över öppen eld i en muurikka. Det har varit en underbar helg med mycket sol! Nu känns det som våren är här på riktigt!

image description


Mobilfoto


RSS 2.0