Verdens besta mamma

Idag har jag varit hemma med Lovisa från skolan för hon är sjuk. Hon suttit hela förmiddagen och målat, tejpat och häftat i sitt rum och det har varit väldigt hemligt!

Det är inte så ofta man blir så här uppvaktad på sin namnsdag!Nu har jag fått min namnsdagspresent tillsammans med chokladmuffins och kaffe:-). I paketet fanns en jättefin bok på 10 sidor med massor av fina teckningar och diverese pyssel. Sista sidan var min absoluta favorit...verdens besta mamma!






Om några timmar ska jag på en informationsträff och att starta eget företag! Det ska bli väldigt spännande, vi får se om jag får några bra tips och råd och vågar ta steget ut...

Kommentarer
Postat av: Knaada

:)



Förmodligen verdens besta bok!

2012-01-25 @ 20:01:24
URL: http://knaada.com
Postat av: Alexandra

Det är världens bästa gåva man kan få ifrån sitt barn!

2012-01-26 @ 11:08:40
URL: http://www.alexoslillavrld.blogspot.com
Postat av: Amanda

svar: Hihi låter ju toppen! :) Är också sugen på att lägga en beställning... men det får vänta tills köpförbudet är över ;)

2012-01-26 @ 16:12:41
URL: http://getgorgeous.blogg.se/
Postat av: Annika

Vilken söt bild! Spännande med eget företag med

2012-01-26 @ 16:46:27
URL: http://aniiix.blogg.se/
Postat av: Elin

Den bästa presenten man kan få, längtar tills jag får såna fina grejer av Alva :) Självklart får du använda bilderna, jättekul tycker jag!



Vad kul med företagsfunderingar! Jag tänker också bara ha företaget vid sidan av och jobba som vanligt, sen får man se om det leder nånstans! Jo visst är det mycket att tänka på, men det känns ändå bättre att ha ett företag på riktigt då jag fattat det som att man måste ha det för att få marknadsföra sig och så! Du har ju verkligen jättemånga fina produkter redan så du har ju kommit långt på väg redan nu, tror det kommer att gå superbra för dig, bloggvärlden är ett så bra ställe att marknadsföra sig på :)

2012-01-26 @ 21:58:27
URL: http://elinochalva.blogg.se/
Postat av: Louise

Att få en sådant present är det bästa & finaste av allt. Det går direkt in i hjärtat!

Grattis på namnsdagen

Kram

2012-01-26 @ 22:40:47
URL: http://stylinghouse.blogg.se/
Lämna gärna en hälsning!
Kramar Erica

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0