Badrumsstatus

I skrivande stund håller min sambo på att montera spegel, toalett och tvättställskomod. Tyvärr så ser det inte ut som vi hinner klart till Kevins kalas i helgen som vi hade hoppast. Kaklaren kom inte riktigt som utlovat så det tog lite längre tid än vad vi hade hoppats på...men nu är golv och väggar kaklade. Det som är kvar nu är endast elektrikern som ska koppla in golvvärme, el till spegeln och spotlightsen i taket. Sedan är det äntligen färdigt!! Det ska bli sååå skönt med en toalett till.

Bilden nedan är inte från vårt badrum men det påminner lite om det. Grått och vitt, avskalat och harmoniskt på något sätt. Vi gör endast i ordning gästtoan så den är betydligt mindre än badrummet på bilden. Ni får se bilder när det är klart och då fattar ni nog vad jag menar:-)!


Bild:Styleroom


Kommentarer
Postat av: Julia - inredning & sött

Ser fram emot resultatet!

2012-04-20 @ 07:26:32
URL: http://juliasinspiration.blogg.se/
Postat av: Linda

O vad spännande att få se resultatet sen! Har för mig att bilderna är från It´s a house va; har sett fler bilder av deras badrum där som är helt fantastiskt. Ha en fin helg med kalaset ändå! Kram Linda

2012-04-20 @ 19:49:01
URL: http://alltochelleringet.blogspot.com
Postat av: Em

kul att ni oxå håller på med renovering :) jaa visst hade det varit underbart med att bygga ett helt nytt hus men tyvärr blev det inte så för oss, tanken var så men efter lite spekulationer så kom vi fram till att man inte har råd att amortera ett lån på 3mil :/ men det hade varit en dröm! vi har kommit på en lite mer bättre ekonomisk lösning istället men lika mkt jobb puuuh.. kul se bilder på resultatet av badrummet sen hihi :D & jag gillar dina dukningstips :D jag bara längtar till större ytor, uterum med låång bord och samla alla till en god middag!

2012-05-08 @ 22:19:48
URL: http://soderomsjons.blogg.viivilla.se/
Lämna gärna en hälsning!
Kramar Erica

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0