Tapeter

Som ni säkert har läst tidigare så ska vi snart börja renovera hallen. Tapeter ska väljas, klinkers ska sättas, en vägg ska byggas om, nya lister, lite ny färg här och var, glovvärme vid dörren. Så nu är mitt stora I-landsproblem, vad ska jag ha för tapeter??? Har en liten väggsnutt som jag tänke ha i någon effektfull tapet som gärna får synas lite extra. Jag vill gärna ha svart och vitt men min sambo vill ha färg! Här kommer några förslag...




Bilder och tapeter från Intrade, Decor Maison och Mimou. Är det någon som vet någon bra sida där man kan få lite inspiration?







Kommentarer
Postat av: Blogg by Maliin Stoor

Oooo!

Jag gillar den rändig med lila mm, rikgit nice



Må gott



Maliin

2009-10-12 @ 12:35:09
URL: http://www.qreate.se
Postat av: Blogg by Maliin Stoor

SV: Har faktiskt lagt ner det hästjobbet att måla.. Hjälp!

Maskering och försegling tog ca 8 timmar.. loda och mäta och tejpa, sen fram med färgen för att få fina raka linjer när man tar bort tejpen... sist målning, den röda färgen är hemsk, tog säkert 4-6 ggr för den att täcka.. Fint blev det men jag tror alldrig mer =)



Maliin

2009-10-12 @ 15:40:07
URL: http://www.qreate.se
Postat av: jenjen

Hej! var tvungen att titta in hos dig;) Jag tycker absolut den gråsvart blommiga. Jag har själv kollat på den tidigare men valde en annan nästan lika dan. UR snygg. Fast jag är lite färgkänslig. Tröttnar så fort. Då är det bättre att ha en bas, och hellre byta färg på prylar runt omkring. Spännande och se hur det blir.



jenny

2009-10-12 @ 20:12:06
URL: http://www.jenjen.bloggagratis.se
Postat av: Therese

Älskar den svarta med grenar på!!! Man kan ju ställa någon snygg effektfull inredningsdetalj som en lampa eller vas i någon skarp färg till det svartvita i hallen! Det har jag tänkt att vi ska göra i vår hall då jag tittat ut en svart vit tapet dit :)



Kramis

2009-10-12 @ 20:45:15
URL: http://vittellersvart.blogg.se/
Postat av: Linda P

Du är så välkommen! Kul att du gillar bloggen.

DEn där svarta pallen gjord av begagnade bilbälten är cool...

2009-10-15 @ 16:26:45
URL: http://livinglikelinda.blogg.se/
Lämna gärna en hälsning!
Kramar Erica

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0