Lägenhet på 32 kvm

Är du ute efter en lägenhet i Göteborg som är bra planerad på liten yta. Då är detta något för dig. Om inte så är lägenheten smakfullt inred med snygga rena linjer och smakfulla detaljer att vila ögonen på. Vill du se mer så kika in här. Prislappen börjar på 1 050 000 kr!





Bilder:svenskfast.se



Kommentarer
Postat av: Sofia

Vilken underbar liten lägenhet! Jag gillar verkligen köket.

2009-11-14 @ 17:21:25
URL: http://landinskan.blogg.se/
Postat av: H(OM)E STYLING

Jag både hissar och dissar den faktiskt. Hur koolt inrett och byggd som helst, men jag vet inte om jag skulle kunna bo sådär. Känns som om att dessa bilder är tagna för enbart försäljningen. Tror knappast någon sover på en tunn madrass sådär? Haha, jag kanske har fel. Finns ju ingen som helst förvaring heller och det är ett måste för mig.



Men som du säger -ÖGONGODIS ...OJA!



Kraaaaaaaaaaaam sofie

2009-11-15 @ 11:54:48
URL: http://decoratemebaby.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej Erica! Ett stort tack för en underbar blogg fylld med inspiration. Det är alltid lika kul att kika in här och mina besök har vid ett flertal tillfällen lett till både större och mindre projekt! Men det jag egentligen mejlar angående är ditt nya märke. Bag[ericabra] är ett fenomenalt bra namn men utan att du bett om det tar jag mod till mig och kommer med ett litet förslag. Som undertext tycker jag att Smått & Sött skulle se fint ut och bekskriva bra. Utan att det för del delen blir för långt. Bara något jag kom att tänka på. Som sagt, stort tack för underbar blogg! Mvh Malin

2009-11-15 @ 19:00:27
URL: http://chilloutdude.blogg.se/
Postat av: Purple Area

Så snyggt, och smart!!

2009-11-15 @ 23:35:34
URL: http://purplearea.blogspot.com
Lämna gärna en hälsning!
Kramar Erica

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0